Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert faj a combom szteroid...

Xyu kérdése:

Miert faj a combom szteroid injekcio utan?

Figyelt kérdés
este meg reggel faj jobban napkozbe amikor bemelegszik akkor mar nem annyira de amikor labazni szeretnek nem megy mert elore is koszonom a NORMALIS valaszokat
2013. júl. 18. 21:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tudok edzeni nagy okos :) csak éppen lábazni nem tudok de így is csak a guggolás nem megy a többi megy...Ja és a tű tuti hogy nem volt koszos mert ahogy levettem a felszívó tűt akkor bontottam csak ki a beadó-t rátettem és adtam is be
2013. júl. 19. 11:55
 12/12 anonim ***** válasza:

vázolom a helyzetet

ha szerencsés vagy elkerülöd az egészségügyi ellátást

ha nem, az orvos megkérdezi mitől van ez, de ha van egy kis esze egyből mintavételt kezdeményez, és utána hivatalból feljelentést tesz, mert júliustól még a fogyasztás is bűncselekmény, majd a rendőrség kihallgat, felajánlják, h a jövőbeni büntetés terhének csökkentésére mond el kitől vetted, és így szép sorjában dől majd a domino....

egy idióta vagy, h egy nyilvános oldalra ezt még ki is írtad!!!!

2013. júl. 19. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!