Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroid használata?

Szteroid használata?

Figyelt kérdés
2-3 Hónapja használtam Tablettás szteroidot, de viszont ma elkéne mennem orvoshoz,de nem merek, feljelentene ha meglátná a magas tesztoszteron szintet a vizeletmintámban ? 17éves vagyok. (normális válaszokat légy szíves)

2013. aug. 5. 12:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Gondolom tudod hogy mekkora hülye vagy. És valószínű gyanús lenne neki. Gondolom 30 éves korodban szívrohamot akarsz kapni, habár nem biztos hogy addig kihúzod, mert feladja a veséd
2013. aug. 5. 12:28
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem ez a kérdés.
2013. aug. 5. 12:31
 3/26 anonim ***** válasza:
Válaszoltam. Azt mondtam, hogy gyanús lesz neki. Nem ismerem az orvosodat, nem tudom mit fog csinálni
2013. aug. 5. 12:32
 4/26 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam ,hogy használatért nem büntetnek csak eladásért, de gondoltam inkább megkérdezem.
2013. aug. 5. 12:33
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bármit mérhet.
2013. aug. 5. 12:35
 6/26 anonim ***** válasza:
Ha nem direkt erre keresnek rá egy vizsgálatnál, akkor nem mutatják ki.
2013. aug. 5. 12:43
 7/26 anonim ***** válasza:

Milyen vizsgálatra mész, ahol mérnek tesztoszteront?

Ez egy speciális endokrinológiai vizsgálat, nem végzik el csak úgy egy teljes vérképnél. Ha van valami eltérés, ami arra enged következtetni, hogy magas a tesztoszinted, akkor tovább fog küldeni endokrinológushoz.

2013. aug. 5. 12:43
 8/26 A kérdező kommentje:
Urulógiára megyek
2013. aug. 5. 12:55
 9/26 Osynho ***** válasza:

Ha dolgod van az orvosnál (gondolom nem hobbyból mész), akkor menj mindenképpen!

Nem ide tartozik, de engem érdekelne: mi volt a célod, amiért elkezdtél szteroidot szedni?

2013. aug. 5. 12:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Urulógiára megyek mert lehet súlyos bajom van, de kicsit félek ,hogy észre venné e és mit tenne, Azért szedtem mert megakartam bizonyosodni róla,hogy felesleges. Kipróbáltam, ennyi.
2013. aug. 5. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!