Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroid használata?

Szteroid használata?

Figyelt kérdés
2-3 Hónapja használtam Tablettás szteroidot, de viszont ma elkéne mennem orvoshoz,de nem merek, feljelentene ha meglátná a magas tesztoszteron szintet a vizeletmintámban ? 17éves vagyok. (normális válaszokat légy szíves)

2013. aug. 5. 12:14
1 2 3
 11/26 Osynho ***** válasza:
És végül feleslegesnek bizonyult?
2013. aug. 5. 13:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Annak, de a kérdésemre kéne a válasz!
2013. aug. 5. 13:02
 13/26 Osynho ***** válasza:

Válaszoltunk többször is.

Nem vált be, nem fejlődtél, vagy miért nem volt jó?

2013. aug. 5. 13:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Bevált , Fejlődtam, Erősödtem csak egyszerűen nem jött be , könnyem ment könnyem jött ez a fejlődés, le is ment. Ez nem az én világom.
2013. aug. 5. 13:18
 15/26 Osynho ***** válasza:
Persze, hogy lemegy! :) Az eredmény időleges, a negatív hatások meg hosszútávúak. Jó üzlet... :D
2013. aug. 5. 13:29
 16/26 anonim ***** válasza:
Mindig is ezt szoktuk írni, hogy naturálban utána nem tartod meg a cuccal felszedett tömeget, főleg, ha nem is volt utókúra.
2013. aug. 5. 13:35
 17/26 anonim ***** válasza:

2-3 hónapja használtál igaz??

akkor az már kiürült, és a doki ha mérne is neked teszto szintet,max alacsony szintet mérhetne, mert még sztem hormon visszaállító kúráról sem hallottál.enélkül pedig az ember hormonszintje a béka s egge alatt van ilyenkor.

Az injektálható szerek ürülnek lassabban, a különféle észterek miatt.

de azért egy kivizsgálás nem árt, és magadra vess, ha az orvos véletlen mégis találna vmit.

2013. aug. 5. 16:43
 18/26 anonim ***** válasza:
A szteroid odavághatott a vesédnek is, ha rossz minőségű cuccot szedtél...
2013. aug. 5. 20:34
 19/26 anonim ***** válasza:

első válaszoló jó nagy p.öcs kevés ilyennel találkozok azért hálistennek,ki halt meg 30évesen szteroidtól?kívülállóként nagyon sok közöd lehet a dologhoz,az én ismeretségi körömben annyit koxolnak h te neked a gondolatától i sszétmene a veséd,napi 16ml szteroid,inzulin,peptidek,növi,el sem hinnéd lehet nem élnek 100évig de amit élnek azt megélik igazából at csináljá ami nekik jó,legnagyobb érzés amikor tele vagy cuccal dühöngsz lent a teremben te vagy a legnagyob brutálisnak látod magad ami a világ legnagyobb motivációját is jelenti egybe az erőd az egekben iszonyat jó

kevés olyan emberről hallotam akinek nem jöt volna be de ezt irigylem benned kérdező bárcsak nekem se jöne be:Damugy a doki le fogja sz.arni,meg feljelent mivan??mér jelenten fel?DD::

2013. aug. 6. 22:15
 20/26 anonim ***** válasza:
4-5sor amit irtam: persze csak akkor ha tényleg mindened az edzés,maga az élet
2013. aug. 6. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!