Anabolikus szteroid használata mellett a hosszútávfutás hogyan hat a comb illetve far izmokra? Hosszútávon napi 30-40 perc futással az izomszövet továbbra is növekedik avagy elkezdődik a bomlása, égése?
Ez egy rendkívül idétlen kérdés, már megbocsáss.
Milyen anabolikus szteroid?
Mert a Stanazolol is az, meg Testosteron Enantate is.
De ha Testót szedsz hoszútávfutáshoz, akkor ígérd meg hogy szólsz nekem előtte, mert mindenképp látni szeretném :-)
Tehát ne álltalánosíts, konkrét szerről kérdezz, mert ahányféle, annyi hatásmechanizmus.
Van ami erőben dob meg, van ami az oxigénfelvételt javítja. Kitartást, izomerőt, vagy gyorsaságot javítja.
Ami egyik sportban jó, a másikat akár vissza is vetheti.
Az biztos, hogy izmot lebontani egyik sem fog.
Anabolikus szteroidokat inkább rövidtávfutók használnak, állóképességi sportban inkább EPO, Clenbuterol, ilyesmi.
Előzővel értek én is egyet, NAGYON JÓL nézz utána a dolognak mielőtt neki fogsz, nehogy pórul járj!
Hogy futáshoz mit érdemes szedni ahhoz sajnos nem igazán értek, de a növekedés az szinte garantált koxolás esetén, az izmod tuti hogy nem fog lebomlani.
És egyébként is, a 30-40 perces futás mióta számít hosszútávnak? :)
Értem. Én úgy tudom h 100-800-ig rövid táv, 800-5000ig középtáv és 5000 méter fölött hosszútávról beszélünk. De köszönöm szépen, azóta már rájöttem h működik a dolog. :)
Nem tudsz futni, begörcsöl a lábad. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!