Mit tegyek h futás közben ne fájjon a hasam?
Figyelt kérdés
1 órával előtte eszem, nem sokat főleg gyümölcsöt mégis szörnyen felfordul a gyomrom. Ötletek?2013. júl. 26. 20:09
11/12 anonim válasza:
nem olyan sok az 50 perc, amúgy 27 férfi 90+kg és fél éve futok heti 2-3* de csak 2 hónapja bírom az 50 percet megszakítás nélkül.
12/12 Yvett98 válasza:
Valoban nem épp gyumolcsot egyél.És futás kozbe figyel a légzésedre. Orron be szájon ki. :) Elore nekem is mindig fájta a hasam. Aztán nekem az légzés segitett, és persze nem beszélgettem futás kozben . Igy mostmár nincs semmi bajom 8 éve futok . És 5 éve hivatalos távfuto vagyok. Teljesen elmultak ezek a gondjaim pedig én is futok heti 4-5 alkalommal 2o-25 km.t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!