Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zenével, vagy anélkül jobb a...

Zenével, vagy anélkül jobb a futás?

Figyelt kérdés
Én eddig mindig zenét hallgattam közben, de mostanában azt vettem észre hogy inkább arra figyelek hogy mit hallgatok, és így kevesebbet bírok futni. Ti hogy vagytok vele?
2013. júl. 26. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek futni, tehát nincsen szükségem arra, hogy közben zenét hallgassak, igaz eleve nagyon ritkán futok futópályán.
2013. júl. 26. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én zene nélkül szoktam, mert így azért jobban tudok figyelni a légzésre, meg nagyon jól "elvagyok" a gondolataimmal. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz annyit, akkor próbáld meg nélküle.
2013. júl. 26. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha körbe-körbe futsz zenével jobb.Ha távot akkor pedig zene nélkűl.
2013. júl. 26. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem, ez hangulat kérdése is, van mikor muszály zenét hallgatnom, és van mikor kimondottan idegesít. amúgy én még szoktam hangoskönyveket is hallgatni, könnyû belefeledkezni,jól tellik vele az idõ és utólag dicsekedhetsz vele, hogy te elolvastad, ha belekérdeznek el is hiszik:) mostanában pl aerob közben a gyûrûk urát hallgatom, a 3 kötet 120óra, egy darabig elleszek vele:)
2013. júl. 26. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, a Tátrában láttam egy embert, aki fülessel túrázott (nem futott, gyalogolt). Ez az amit végképp nem értek...
2013. júl. 26. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. júl. 27. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!