Sulikezdésre szeretnék jobban kinézni. Mit tegyek?
szerintem menj el ruhákat vásárolni, ha van rá keret, azoktól tényleg jobban fogsz kinézni, megdobják az imaget.
ennyi idő alatt, épp hogy beletanulnál a testépítő jellegű edzés helyes kivitelezésébe , nemhogy még jobban is nézz ki, ahhoz kicsit több idő kell, ha most nekiállsz, talán jövő őszre izmos leszel, ...talán!
5ös
na ezt megnézném, h mit ér el szeptemberre, főleg azzal az étrenddel, ami leírtál, az izom nem a zöldségtől és a gyümölcstől nő, hanem a fehérje tartalmú étrendtől, és a zsír is ettől csökken, meg a kardió edzéstől, a te gépezeted, pedig nem nagyon hatásos, max a mögötte lévő reklám marketing az.
ahhoz h látható hatást érjen el, kb min 3-6 hónap kellene, de olyan igazi, ruhában is kivehető hatás, az hozzávetőlegesen egy év, magyarul jövő ilyenkorra.
én meg egy edzőterem terem tulajdonos voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!