Heti 2 spinninggel van esélyem nyárra jól kinézni?
inkább futni menj sokkal több kalóriát éget, és jobban is izmosít.ha jó a diéta akkor pl a nőknél heti 2-3 futással is egy jó feszes forma érhető el.ha fiú vagy akkor sztem heti 1-2 súlyzós edzés sem ártan, de ne vidd túlzásba
2013. márc. 17. 10:15
A futás izmosít? Gratulálok, te szerencsétlen.
2013. márc. 17. 10:21
Izmosodni és fogyni nem tudsz egyszerre
2013. márc. 17. 10:25
4/10 A kérdező kommentje:
Jártam futni, amitől valóban fogytam, de egyáltalán nem izmosított. Emellett marhára untam, ezért szeretnék valami közösségi dolgot, ahol van motiváló erő.
5/10 A kérdező kommentje:
Én egyébként azt hallottam, hogy a spinningtől az izmok is elfogynak. Bár sokat nem tudok róla, azt hiszem ezek ilyen intervallum edzések, azt meg nem biztos, hogy előnyös 1-1,5 óráig csinálni, mert tényleg az izomzat rovására mehet. Egyébként a gyümölcsökkel csak csínján, mert sok bennük a cukor. Az, hogy nyárra, hogy nézel ki csak rajtad múlik. Ha sok rajtad a zsír még akkor is nézhetsz ki jól nyárig. Azért egy étrendet nem ártana tartani, úgy könnyebb lenne.
2013. márc. 17. 14:48
második!!
a futás izmosít nem csak a súlyemelés!
gratulálok te szerencsétlen!! XD
2013. márc. 17. 14:49
ha az a célod,mint amit leírtál,akkor hogyan jönne ahhoz a spinning egyedül?:).
kezd ezzel-
[link]
a pihenő napokon meg mehet a spinning.
és valami ilyesmi étrendből indulj ki-
[link]
2013. márc. 17. 16:13
# 7
Ha szerinted a futás izmosít, fogyatékos barátom, akkor javaslom, hogy takarodj vissza általánosba, és a biológia órákat ne csak alvásra használd.
Komolyan mondom...hogy lehet ilyen gyökér valaki...és még büszke is rá.
2013. márc. 17. 18:46
A spinning nagyon hatékony. Már egy meglévő kondícióval és kinézetem volt a rendszeres sportolástól ( görkorcsolya - versenyszerűen, röplabda ) De kb. 2-3 hónapja járok heti kétszer spinningre edzésre a világ legjobb edzőjéhez, és már kőkemény a combom, ez nem vicc!!:) Rengeteget fogyott és formálódott pedig nem volt elhanyagolva. Az edzés edzőtől is függ, a pulzus szám sem mindegy. Spinning közben is vannak futások, illetve mászások, hegyi jumpok -persze biciklin:) Én csak ajánlani tudom!!!!!!
17/L
2013. ápr. 29. 14:37
Kapcsolódó kérdések: