Szeretnék egészségesebb lenni és jobban kinézni. Mit tegyek? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Fegyencedzés alkalmazásával szeretnék kicsit izmosabb lenni. Nem kigyúrt állat hanem inkább szálkásabb. Tudjátok: hogy látszanak a kockáim feszítés nélkül, hohy legyen 'mozgatható' mellizmom. Hogy a lányoknak ne csak a modorom és a viselkedésem hanem a kinézetem is imponáljon.
16/F.
2013. júl. 3. 23:42
1/3 anonim válasza:
Mit tegyél? Hát csináld:D
Nem tudom hogy nézel most ki,de én javasolnék egy év kondizást a Fegyenc előtt.
Mozgatható mellizmod kondizástól lesz,Fegyenctől meg évek múlva:D
2/3 anonim válasza:
A fegyenctől nem lesz "mozgatható" mellizmod.The Rock és Terry sem saját testsúlyos edzéssel edzett rá.
A fegyencedzéstől tökéletes étrenddel sem lesznek látványos izmaid. Mondjuk ,hogy ha kombinálod a Kettlebellel úgy már lehet valami.
3/3 A kérdező kommentje:
Az elsődleges célom az a szálkásítás, állóképesség növelése (hogy bírjam az eddzéseket) és az egészségesebb életmód. Aután jöhet az izomtömeg növelése (de nem kigyúrt állat szeretnék lenni) ennek a módszere kérdésesebb, de jó lenne ha tudnám fegyencedzéssel csinálni.
2013. júl. 4. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!