Ha egy izmot töbféleképpen edzek egy edzés alatt az egészségesebb lessz?
Figyelt kérdés
Gondolok itt fekvőtámasznál ha nem csak válszélességben vagy szűkben hanem széles tartással is nyomom jobb lessz a karjaimnak?És az jobban terheli a karokat ha csak egy vagy 2 fajtát csinálok mintha mind 3-at? Remélem érthető:)2013. márc. 4. 16:59
1/3 anonim válasza:
Jobb ,ha többféleképpen!
De egészségesebb helyett erősebbnek hívjuk... ! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ csak azért kérdeztem így mert régebben 3 féleképpen nyomtam a fekvőt 2 hónapja átálltam arra hogy 2 tartásban nyomom és nemrég edzés közben elkezdett zsibbadni. De most nyomtam 3-tartásban ahogy régen és nem érzem olyan intenzíven ezt a zsibbadást.
2013. márc. 4. 17:29
3/3 anonim válasza:
Én tricepszre is meg bicepszre is 3 féle képpen nyomnál: földön, feltett lábbal, feltett kézzel, így megdolgozod sok szögből. hogyha csak a kéztartást cserélgeted ugyanabból a szögből terheled, csak másik izmodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!