Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a mozgásnak?

Hogyan kezdjek neki a mozgásnak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3-4 évben nagyon elhanyagoltam magam, közel semmit sem mozogtam (suliban heti 2 tesióránk volt, de legtöbbször semmit sem csináltunk), és kicsit hájas lettem. Kb 90 kiló vagyok, 185 cm magas (de "gyárilag" mondhatni nagy darab), súlyommal nincs is bajom, nem nagyon érdekel, hogy hány kilós vagyok, de a hasamon mindenképp szeretnék változtatni, mert pólóban még egész gyúrós gyereknek nézek ki (mellbőségem elég nagy, "eltakarja" a hasam), de póló nélkül azért látszódik, hogy van ott egy kis has.

Mit kéne csinálnom vagy hogy kezdjek neki? Nem akarok 6 packet (legalábbis egyelőre nem, később majd lehet), csak menteni a menthetőt.

Konditerem nem jöhet szóba kismillió ok miatt, tehát itthoni mozgás lenne jó. Felülések, különböző gyakorlatok jók lennének nekem? És diétázni kell, vagy elég ha csak nem zabálom tele magam minden hülyeséggel?

2013. júl. 19. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Röviden: hogy kezdjek el dolgozni egy jobb alkaton? Mozgással nem lenne bajom, csak tényleg nem tudom mit kéne csinálnom, ezért nem kezdtem el sosem nagyon foglalkozni ezzel.
2013. júl. 19. 16:44
 2/4 anonim válasza:

Milyen sportágakat szeretsz?

Sportágválasztóra el tudsz menni körülnézni?

2013. júl. 19. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

fegyencedzés.

keress rá a neten, majd vedd meg a könyvet

2013. júl. 19. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 focin kivul sosem sportoltam mast, de nem vagyok valami tarsas rmber, nem szeretek uj emberekkel ismerkedni, ezert is csak valamilyen egyedul elvegezheto sportra gondoltam, vagy ami megjobb az az itthon elvegezheto gyakorlatok.

#3 jonak nez ki ez a konyv, majd megnezem

2013. júl. 20. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!