Étrend-kiegészítő kerestetik?
Diétázom, mielőtt belemennénk az itt sokat emlegetett fehérje diétáról van szó, eszek rendesen nem éhezem... Viszont már 9 hónapja... az elmúlt 2-3 hónapban nagyon hamar kimerülök, fizikailag, viszont mikor nem alszom ki magamat, akkor melóba a régi energiaital helyett pow3rd 2.0-át iszom, attól viszont valami brutális természetfeletti erőm lesz, úgy pakolom a téglát egész nap mint egy őrült, viszont pánikbeteg vagyok, és a koffein nincs rám túl jó hatással... Úgy sejtem, hogy ez a készítmény feltölti az izomzatomat hasznos tápanyagokkal, tehát olyan egyéb koffeinmentes étrend kiegészítőket keresek, amiknek esetlegesen ehhez hasonló hatásuk lehet!
Ha nem is konkrét terméket kérek, de legalább termék típust...
bedurrantó, creatin, bcaa...stbstb még sosem fogyasztottam egyiket sem...
Étrend kiegészítő ellenesek könyörgöm kíméljenek! abszolút 100% hogy nem vagyok kíváncsi a véleményeitekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!