Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockás a hasam, mit tegyek?

Kockás a hasam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
lány vagyok és az utobbi időben sokat jártam tornázni.Olyan vagyok hogy nagyon hamar izmosodom,vagyis nemtudom de most vettem észre,hogy befeszítés nélkül is kockás a hasam,és látszikis,viszont szerintem nem szép ha lánynak kockáshasa van...A hízás szóba sem jöhet mert nem tudok hízni...valami tipp hogy ne látszódjon?

2013. júl. 17. 13:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én is kiírok majd egy ilyen kérdést. Pont ilyet.

Egyébként okkal, mert ma már annyi strandgyúrós 'ARC' van akik villognak a kockás hasukkal hogy nekem már egy kicsit gáz ezt hordani. Az alacsony testzsír elvesztette a valódi jelentését (egészséges, atléta alkat, lowcarb életmód) és divatbuzznyákok magamutogatása lett. Inkább leszek pocakos. Csak azt hogy is kell? Sör, sajt, krumpli?

2013. júl. 31. 17:43
 22/36 anonim ***** válasza:
Utolsó! Neked nem is kockás a hasad!
2013. aug. 1. 12:33
 23/36 anonim ***** válasza:
a f.@szt nem kockás. ~8% testzsír mellett mindenképpen kockás, rajtam még izomszövet is van.
2013. aug. 1. 12:50
 24/36 anonim ***** válasza:
#23-as: azt nem tudom, hogy a fa..od kockás-e, de a hasad biztos, hogy nem az!
2013. aug. 1. 15:22
 25/36 anonim ***** válasza:
Akkor bizonyára nem figyeltél eléggé mikor legutóbb néztél.
2013. aug. 1. 15:45
 26/36 anonim ***** válasza:

Igaz is, elfeledtem. Tényleg nem az, nekem. (az alsóbb részeim igen, mert azzal súlyzózok).

Na most a hasam azért nem lehet kockás, mert ugye a pocak a trendi a szálkás test meg tré. Én pedig trendi vagyok, egyenesen menő.

2013. aug. 1. 15:56
 27/36 anonim ***** válasza:

Az, hogy látszik a testeden, hogy a bordáid hol vannak, nem egyenlő azzal, hogy szálkásan izmos lennél.

Az ilyen testre [link] azt mondják, hogy girhes, nem azt, hogy szálkás izomzatú, "kockahasú, menő, trendi arc".

2013. aug. 1. 16:33
 28/36 anonim ***** válasza:

Félreértesz. A kockahas ma nem menő, egyrészt azért mert a pocak a menő, másrészt mert elcsépelték a strandgyúrósok.

Mondok egy újat, egy szálkás férfinak átsejlenek a bordái, oldalt a kar alatt, ahol nincs fölötte izom. Sőt az alsó bordaívek is kontúrosak. Ez van, de ha én girhes vagyok akkor szelek egyet a pofihusidból és megeszem.. na jó, legyen rizzsel.

Eléggé el van tolódva az egészséges testkép egyesek fejében, ha az 'átlag' sportos testalkat 'girhesnek' számít. Ilyen gondolatmenet mentén odáig jutnánk hogy az ember nevű ragadozónak gyakorlatilag testépítéssel kellene foglalkoznia, ha valahogy ki is akar nézni. Ami persze b@romság a javából.

2013. aug. 2. 00:34
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

TaplalkozasHarcmuves, össze-vissza beszélsz, írsz. Egyébként meg tolj fel egy képet, aztán megállapítjuk, hogy kockás vagy-e vagy négyzethálós!

Ki mondta, hogy te sportos vagy? Csakis te.

Nyomd fel a képedet, hogy megmutasd, hogy nem girhes vagy!

Egyébként, a linken, amit az előző hozzászólásomban betettem, szerinted sportos vagy girhes fickó mocizik?

Szerinted, ha ő sportos, akkor vághatod is a szeletet a pofimból! Aztán jó étvágyat! Várom a kockahasadról a képet, de ne fess a hasadra izommintát és ne csalj! Ha tényleg kockás, ne aggódj, én megmondom neked.

2013. aug. 2. 14:28
 30/36 anonim ***** válasza:

Ő egy igen lesoványodott idős bácsi a képen.

Össze-vissza írtam, mert fiktív hülyeségről volt szó (kockahas-divatról). Poénkodni csak lehet.. :)

Amint érdekel a szakvéleményed, küldök privátban is képeket és ide is teszek fel, erre most megesküszöm.

2013. aug. 2. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!