Kockás a hasam, mit tegyek?
Eltüntetni zsírpárnákkal lehetne, vagyis ha hízol, de az nálad szóba se jöhet...
Sok csaj jár most is bő cuccokban, nincs ezzel semmi baj. Ahogy azzal se, ha egy lánynak kockás a hasa...szerintem. :)
Túl sok szabadidő?
Tegyél fel képet és akkor dicsérünk ha tényleg nincs jobb dolgod. Gyere önvédelmi edzésre (pesten) délután ne gyakorin kérdezz hülyeségeket.
Nem szép a szálkás női test, hagyjad már.. komolyan mindenhol problémát kell találni? Mások MEGHALNAK azért hogy szép testük legyen, látszódjon hogy van izomzatuk, neked meg nem tetszik. Sajnálni kéne?
Nekem minden tetszik.
Te is tetszenél, küldj képet (L)
Hát..szerintem se nagyon szép ha egy lánynak túl kockás a hasa,de gondoljál Rubint Rékára..
(aki am meg szerintem nagyon nem szép,de ha neked tetszik az ő hasa...:D)
Aligha mondanék nemet egy nőnek azért, mert 'hejj csini pofid van de nézzél már magadra, hát milyen edzett szálkás hasad van má nye?' ..
Bakker.. ilyen férfi nincs, de ha valakinek meg nem az ideája a szép has az meg szeret majd az eszedért.
Egyébként hízni könnyű, csak tömni kell a lisztet tejjel és cukorral, süti fánk coala meg tejszínes kaják, nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!