Kockás a hasam, mit tegyek?
Nem kerülte el a figyelmet, de mégis ezzel mit csinálnál? Most híznál azért hogy ne lásd? Vagy kerülöd a tükröt? Vagy csukva tartod a szemed? Ugyan már, ne keress hibát magadban, meggyengíti a Közepet.
Hogy is mondják a kövérek, szeresd magad? Csináld ezt.
Ez a sport "mellékhatása". Ez van.
Aki nem sportol, ha nem is mindig kövér, de nem izmos, nem fitt. Vagy megbékélsz a kinézeteddel, vagy életmódot változtatsz.
Szia!
Tényleg jó lenne, ha tudnál egy képet mutatni a hasadról, hasizmodról. Nem lehet, hogy csak te látod olyan vészesnek? Hiszen egészséges dolog az, hogy nincs rajtad háj és felesleges zsír, tehát ez nem gond. Másik nézőpont az, hogy téged ez zavar az izmos hasad. Óvatosak legyünk, hogy mivel vagyunk elégedetlenek.
Nekem is volt egy ilyen hasonló gondom a külsőmmel, csak én túl vékonynak láttam magamat és hízókúrázni kezdtem. Annak az volt az eredménye, hogy nem egyenletesen jött rám a husi... Csak roborálódnom kellett volna, erősödni, nem hízókúrázni! ;-)
Remélem, hogy te nem akarsz magadra zsírt. Próbáld meg megvizsgálni a saját hozzáállásodat, hogy tényleg annyira negatívan kell megítélned a külsődet, a testedet?
Például én utólag arra jöttem rá, hogy nem is kellett volna akkoriban hízókúráznom, normálisan nézett ki a testem, csak én forgattam magamat.
Ezért mondom, hogy a hasadról küldhetnél egy képet - arc nem kell és akkor meg tudnánk mondani, hogy tényleg átlátszik-e a ruhán az izmos hasad és ha igen, mennyire.
Sok ember hálás lenne, hogy olyan könnyen izmosodó teste lenne, mint a tied. Tudom, hogy neked most ez a problémád forrása, de lehet, hogy ez olyan, mintha sok ember beteg lenne és néhány egészséges, a betegek egészségesek szeretnének lenni, az egészségesek pedig betegek.
Talán kicsit lehetnél elnézőbb a testeddel, próbáld meg inkább a negatív hozzáállást átformálni elfogadóvá vagy pozitívvá, nem elsősorban a tested szintjén kezelni a helyzetet.
Bizonyos hormonok és anyagok serkentik az izomnövekedést, még utánanézhetnél annak, hogy a táplálkozásodban szerepelnek-e ezek az anyagok, (például szezámmag) vagy arginin tartalmú ételek.
Edzés után 1 órán belül, ha szoktál enni, az is izomtömeg növelő lehet. Talán megpróbálhatod azt, hogy nem akkor eszel. (Persze, nem tudom, hogy amúgy mikor szoktál enni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!