Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lapos poci edzés terv?

Lapos poci edzés terv?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek a "Nézd meg google-n" és a "nincs helyi testformálás" válaszok! Köszi!
2013. júl. 15. 17:01
1 2
 1/18 Osynho ***** válasza:
Már hogy ne lenne helyi testformálás. Helyi zsírégetés nincs. Egyébként nem "poci edzésterv", hanem diéta és aerob mozgás kellene neked. Bár nem írtad hány centi és hány kg vagy, a legjobb a testzsír% lenne.
2013. júl. 15. 17:09
 2/18 A kérdező kommentje:
165 centi vagyok és 55 kg. Van egy kis háj a hasamon, de nem tartom olyan soknak.. és szeretném ha formásabb lenne.
2013. júl. 15. 17:12
 3/18 Osynho ***** válasza:
Akkor szálkásíts! :)
2013. júl. 15. 17:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem ezeket a fogalmakat. Konkrét tippeket tudnál írni, miből mennyi, lehetőleg otthon végezhetőt légyszíves.
2013. júl. 15. 17:21
 5/18 anonim ***** válasza:

itt egy szálkásító étrend:

[link]

2013. júl. 15. 17:22
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj az étrenddel, ha én ezt bejelentem itthon, akkor egyből jönnek a lelki beszéddel, hogy nem vagyok kövér, ne legyek anorexiás stb. Arra tudok figyelni, hogy sok gyümi zöldség. Este 6 után csak kizárólag zöldség. És napi többszöri étkezés.. de azt nem tudom befolyásolni, hogy mi az ebéd a vacsora meg a többi.. Ennyire tudok odafigyelni rá.. elég lesz?..
2013. júl. 15. 17:27
 7/18 Osynho ***** válasza:

Gyümölcs nem jó, mert tele van cukorral. Max 1-2 alma. Zöldség az mehet. Az este 6 utáni éáhezés egy nagy hülyeség. Fehérjedús, szénhidrát és szírszegény kajákat ehetsz bármikor. És egyébként is törekedj a minél kevesebb szénhidrátra, főleg a cukor és a fehér liszt kizárásával.

".. de azt nem tudom befolyásolni, hogy mi az ebéd a vacsora meg a többi.. Ennyire tudok odafigyelni rá.. elég lesz?.."

Ha jó kaja az ebéd, meg a vacsora, akkor elég lesz, ha nem, akkor nem. Napi 3 étkezés nagyon kevés.

Aerob mozgás: futás, kocogás, biciklizés, úszás, ilyenek. Nem kell nagy intenzitás, de jó, ha egy gyenge órát azért csinálod alkalmanként.

2013. júl. 15. 18:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam a napi 3 étkezést.. naponta 5-6szor eszek.. este hat után csak gyümi zöldség /diabetikus mondta/
2013. júl. 15. 18:40
 9/18 Osynho ***** válasza:

Akkor egyen csak gyümölcsöt 6 után a szegény ember, én maradok a rendes kajáknál. XD

Alapból a 6 órát se értem. Miért pont annyi? És miért nincs különbség, aközött, hogy valaki 8kor, vagy éjfélkor fekszik? Ugyanúgy 6 után ne egyen? Nem sántít ez szerinted? :D

2013. júl. 15. 18:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem ezt egy diabetikus mondta..oké?
2013. júl. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!