Lapos poci edzés terv?
itt egy szálkásító étrend:
Gyümölcs nem jó, mert tele van cukorral. Max 1-2 alma. Zöldség az mehet. Az este 6 utáni éáhezés egy nagy hülyeség. Fehérjedús, szénhidrát és szírszegény kajákat ehetsz bármikor. És egyébként is törekedj a minél kevesebb szénhidrátra, főleg a cukor és a fehér liszt kizárásával.
".. de azt nem tudom befolyásolni, hogy mi az ebéd a vacsora meg a többi.. Ennyire tudok odafigyelni rá.. elég lesz?.."
Ha jó kaja az ebéd, meg a vacsora, akkor elég lesz, ha nem, akkor nem. Napi 3 étkezés nagyon kevés.
Aerob mozgás: futás, kocogás, biciklizés, úszás, ilyenek. Nem kell nagy intenzitás, de jó, ha egy gyenge órát azért csinálod alkalmanként.
Akkor egyen csak gyümölcsöt 6 után a szegény ember, én maradok a rendes kajáknál. XD
Alapból a 6 órát se értem. Miért pont annyi? És miért nincs különbség, aközött, hogy valaki 8kor, vagy éjfélkor fekszik? Ugyanúgy 6 után ne egyen? Nem sántít ez szerinted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!