Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok, milyen...

18 éves lány vagyok, milyen edzéstervet csináljak?

Figyelt kérdés

Ma jött az elhatározás, hogy elkezdek edzeni. Nem vagyok kövér, sőt, elégedett vagyok a súlyommal, vékonyságommal is. Viszont mondjuk a fenekem kicsit túl puha, meg csak úgy egyszerűen gyengének érzem magam... nem sokat mozgok.

Ma ezeket csináltam, amik a képen vannak: [link]

De közben kaptam ötleteket, hogy mit mire cseréljek ki és teljesen összezavarodtam... Mi lenne ajánlatos edzésnek, ha naponta csinálnám? Évek óta nem edzettem semmit...

2013. ápr. 19. 20:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Szóval a cél leginkább a fenék feszesítése és egy kis izom "felszedése" lenne leginkább, hogy ne legyek olyan gyenge.
2013. ápr. 19. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és olyat kérek, amit otthon is eltudok végezni... gépek nem jöhetnek szóba, se súlyok.
2013. ápr. 19. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A gyakorlatok jók de kevés, mindenből csinálj három sorozatot. Nem kell mindennap! Elég heti 3szor! De ettől ne várj csodát, meg szép formás=izmos testet. Ha odafigyelsz az étkezésedre(=figyelj oda mert különben semmi értelme) akkor lesz változás. Ajánlom a bodybuilder.hu -t Találsz cikkeket, edzésterveket,ha van egy kis időd olvasgasd nem csak az edzéshez hasznos, hanem az egész életviteledhez.
2013. ápr. 19. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
A szép testhez energiát kell befektetni, ami az olvasással kezdődik. Vedd nyakadba a body.builder.hut, meg a sárga kapszulát, kezdésnek jó lesz. Az edzés olyan dolog, amihez kell tudás, nem csak lenézek egy képet a netről, és csinálok, amikor épp eszembe jut.
2013. ápr. 19. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Én konkrét ötleteket vártam, nem azt, hogy olvassam azt az oldalt... Ott kezdtem, de nem találtam semmi olyan edzéstervet, amiben ne írnának súlyokat vagy gépeket.
2013. ápr. 19. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Tádámm: [link]

A konkrét ötlet meg az, hogy márpedig olvasd az oldalt, mert így szerzed meg a tudást ahhoz, hogy magadnak készíts edzéstervet és étrendet. Persze bízhatod másra a gondolkodást, csak az manapság pénzbe kerül. Lehet választani. Nem véletlenül drágábbak a készen kapott dolgok, mivel ott a készítő munkáját is meg kell fizetni (meg még sokminden mást).

Hogy leszel így családos háziasszony? Muszáj leszel megtanulni főzni, mert az étteremben evés hamar lemeríti a családi kasszát.

2013. ápr. 19. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor végezd a fegyencedzést. Töltsd le vagy vedd meg könyvben. Jó kis saját testsúlyos edzésrendszer,nőknek is.
2013. ápr. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!