18 éves lány vagyok, milyen edzéstervet csináljak?
Figyelt kérdés
Ma jött az elhatározás, hogy elkezdek edzeni. Nem vagyok kövér, sőt, elégedett vagyok a súlyommal, vékonyságommal is. Viszont mondjuk a fenekem kicsit túl puha, meg csak úgy egyszerűen gyengének érzem magam... nem sokat mozgok.
De közben kaptam ötleteket, hogy mit mire cseréljek ki és teljesen összezavarodtam... Mi lenne ajánlatos edzésnek, ha naponta csinálnám? Évek óta nem edzettem semmit...
Szóval a cél leginkább a fenék feszesítése és egy kis izom "felszedése" lenne leginkább, hogy ne legyek olyan gyenge.
2013. ápr. 19. 20:16
2/7 A kérdező kommentje:
Ja és olyat kérek, amit otthon is eltudok végezni... gépek nem jöhetnek szóba, se súlyok.
2013. ápr. 19. 20:17
3/7 anonim válasza:
A gyakorlatok jók de kevés, mindenből csinálj három sorozatot. Nem kell mindennap! Elég heti 3szor! De ettől ne várj csodát, meg szép formás=izmos testet. Ha odafigyelsz az étkezésedre(=figyelj oda mert különben semmi értelme) akkor lesz változás. Ajánlom a bodybuilder.hu -t Találsz cikkeket, edzésterveket,ha van egy kis időd olvasgasd nem csak az edzéshez hasznos, hanem az egész életviteledhez.
2013. ápr. 19. 20:25
4/7 anonim válasza:
A szép testhez energiát kell befektetni, ami az olvasással kezdődik. Vedd nyakadba a body.builder.hut, meg a sárga kapszulát, kezdésnek jó lesz. Az edzés olyan dolog, amihez kell tudás, nem csak lenézek egy képet a netről, és csinálok, amikor épp eszembe jut.
2013. ápr. 19. 20:33
5/7 A kérdező kommentje:
Én konkrét ötleteket vártam, nem azt, hogy olvassam azt az oldalt... Ott kezdtem, de nem találtam semmi olyan edzéstervet, amiben ne írnának súlyokat vagy gépeket.
A konkrét ötlet meg az, hogy márpedig olvasd az oldalt, mert így szerzed meg a tudást ahhoz, hogy magadnak készíts edzéstervet és étrendet. Persze bízhatod másra a gondolkodást, csak az manapság pénzbe kerül. Lehet választani. Nem véletlenül drágábbak a készen kapott dolgok, mivel ott a készítő munkáját is meg kell fizetni (meg még sokminden mást).
Hogy leszel így családos háziasszony? Muszáj leszel megtanulni főzni, mert az étteremben evés hamar lemeríti a családi kasszát.
2013. ápr. 19. 20:49
7/7 anonim válasza:
Akkor végezd a fegyencedzést. Töltsd le vagy vedd meg könyvben. Jó kis saját testsúlyos edzésrendszer,nőknek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!