Miért keveritek a kardio edzést az all zusammen aerob mozgásfélékkel?
És miért ajánlgatjátok fogyásra, mintha a kettő szó egymásnak kb. csak a szinonimája volna?
Ugye tudjátok, hogy a kardio tartományú edzés fő célja a szív megedzése, és így az állóképességé? (Gondolkodjatok csak, mit jelent, hogy: KARDIOlógia, KARDIOvaszkuláris...)
Ehhez pedig egy aerob mozgásformának el kell érnie egy bizonyos minimum határt (és akár >180-al is doboghat olyankor a delikvens szíve).
Lehet tőle fogyni, de erre inkább alacsonyabb tartományú aerob edzést érdemesebb választani, ami viszont már nem kardio! Tehát a stepper gép, a laza bicaj, kocogás, séta az nem kardio edzés. Ne is keverjétek, és ne is használjátok az aerob edzés helyettesítésére.
Kérdés:valami nőoldalról terjedt el ez a tévhit is? Mert nem lepne meg.
Hát, hiszed vagy sem, a múltkor én lettem kijavítva!
Privátban jön és pattog a kis hülyegyerek, hogy én bolond, nem tudom, hogy a kardio az aerob mozgásforma, pedig szó nem volt arról, hogy ne lennék képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!