Milyen cardio edzést ajánlotok? Futás? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van némi feleslegem a hasamon és a combomon, ezt szeretném leadni. (Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de ezekről a helyekről lenne a cél a fogyás). Felülésekkel edzem a hasizmom és diétázom, de e mellé még kellene valamilyen cardio edzés is.
A futás megfelel cardionak? (mondjuk napi 45 perc) Egyenletes tempóban fussak, vagy mondjuk 5 percenként szünet?
2013. júl. 14. 20:12
1/1 anonim válasza:
Nekem is ugyanezek a problémáim.Ha fiatal vagy a diétázást nem ajánlom csak kerüld a hízlaló ételeket szénhidrátokat. A futás a legjobb és ha 45 percet futsz akkor egyenletesen kocogva a legjobb.Tapasztalataim szerint:) És az erősítés melette még hatásosabb.Linkelek egy videót amit én szoktam futás után csinálni ez konkrétan comb és fenékre van. Ha bármi kérdésed van irj privátba:) http://www.youtube.com/watch?v=mLiHXd_8YoY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!