Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Arcból kardio edzéssel lehet...

Arcból kardio edzéssel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Korábban mindenhol pufók voltam (főleg hason karon arcon). 12-13-14 évesen azonban elég kemény diéta után több mint 28 kg-tól szabadultam meg. meg is maradtak a beesett csíkok a belső combrészemen és a melleimen. az arcomból is ment le valamenniy, de viszont látszódik hány kilós is lennék.

rendszeres napi testmozgással boxal szerintetek eltűnik? csináltam ezt az arc torna gyakorlatot is házilag.. hát tokám az valamennyire eltűnt, de mikor mosolygok akkora puklim lett mintha frissen vertek volna be xd

szerintetek? köszönöm mindenkinek. azt edzést azt is gondoltam mert most kell kezdeni, mert ha elérem a harmincat rámehet a szivemre is ha megpocakosodom megint.

#pufókarc
2013. júl. 13. 21:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Ui a kilók azóta sem jöttek vissza.
2013. júl. 13. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
a kardióval mindenhonnan lehet fogyni, ha van az adott helyen zsír szövet. mivel helyi zsírégetés nincs, ezért nem tudok ajánlani ezekre a pontokra edzést
2013. júl. 13. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

kardió nem alkalmas a fogyásra!

Aerob edzés kell.

2013. júl. 14. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
a kardio is jó lehet
2013. júl. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!