Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan eddzek így, fáradtan?

Hogyan eddzek így, fáradtan?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nyári melózni, és reggeltől estig dolgozom, és mire hazaérek annyira elfáradok, hogy egyszerűen sehogy se tudom rávenni magam, hogy eddzek.

Annyira fáradt vagyok, hogy szinte 9 vagy fél 10 körül már alszok is.

DE motiválva vagyok, mert szeretek mozogni, de egyszerűen, nincs hozzá erőm este.

Próbáltam hogy milyen ha lefekszek egy fél órára edzés előtt, de még fáradtabb lettem!

Mit ajánlotok őszintén? Ha reggel felkelek korábban az jobb lehet? Vagy hogy csináljam?

(Félreértés elkerülése végett, nem nyavalyogtam, csak tanácsot szeretnék kérni, hogy ti hogy tudjátok leküzdeni a fáradtságot! )

Várom a tippeket!

2013. júl. 10. 21:04
 1/6 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Ez problémás helyzet. Munka előtt ne nagyon edz szerintem, mert akkor meg a munkára nem fogsz tudni odafigyelni, bár nem tudom mit melózol. Munka után kéne elmenni. Mondanám, hogy meg fogod szokni, de mire megszokod újra kezdődik kb. a tanév. Próbálj meg lejárni. Valószínűleg nem fogsz tudni olyan súlyokkal dolgozni, mintha előtte 10 órát aludtál volna, de szívd fel magad és menj le. Jobb tanácsom nincs. Edzés előtti pörgetőket ne használj, mert attól meg aludni nem fogsz tudni.
2013. júl. 10. 21:19
 2/6 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem munka előtt menj le, vagy normálisan edzel, vagy sehogy.

Tehát nincs más választásod.

Viszont figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat! Nem csak a kondi létezik!

Talán el kéne gondolkoznod azon, hogy kitűzöl-e magad elé másmilyen izgalmas célt. Választani esetleg egy más fajta mozgást, amelynél nem feltétlenül az a cél, amely a mostani edzésednél.

Nem azt mondom, hogy pinalegyezésre menj, de jelen esetben csak küszködés az egész, ennél még az is jobb lenne, ha csak simán eljárnál kosarazni a barátaiddal, mert azt legalább élveznéd!

2013. júl. 10. 21:40
 3/6 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
8 óra munka után még biztos a rohangálást fogja élvezni. Én tapasztalatból mondom, hogy a fizikai munka előtti edzés nem jó ötlet. Ha elfáradsz a munkában akkor meg valószínűleg nem légkondis irodában ülsz. Munka után is lehet rendesen edzeni, rengeteg tartalék van az emberben, maxolni nem ebben a 1,5 hónapban kell aztán ennyi.
2013. júl. 10. 21:49
 4/6 *Glissade* ***** válasza:
Kérdező! Mit szeretnék jobban? Edzeni, vagy dolgozni?
2013. júl. 10. 21:58
 5/6 *Glissade* ***** válasza:
*szeretnél
2013. júl. 10. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Énis fizikai munkát végzek (sajnos), mert a mostani világban lehet választani, hogy dolgozol ha tetszik ha nem vagy munkanélküli leszel !

Én természetesen a munkát választottam.

Van olyan, hogy naponta 12-15 órát dolgozom (szerencsére ez ritka), de az átlag 10-12 óra. Reggel 5-re megyek dolgozni, tehát munka előtt semmiképp nem lehetne edzeni...

Így marad a munka utáni edzés. A fehérjebevitelem 3, 8 gramm ttkg/nap, 7gramm ch ttkg/nap így tudom korrigálni a helyzetet.

De hamarabb a túledzés veszélye ! :(

Akaraterő kell semmi más !

Engem az erősített meg, hogy mindenki azt mondta, hogy a munka mellett nem fogom tudni csinálni az edzéseket.

De , aki úgy áll hozzá , annak olyan is a sikerélménye !

Tarts ki és csináld meg ! :)

2013. júl. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!