Hogyan eddzek, hogy ilyen legyek?
Figyelt kérdés
Szóval nem akarok bazi izmokat meg ilyeneket, mint a gyúrdások. Itt a fegyencet szokták írni sokan, de pl a facebook csoportjukban csomó ember rakja ki magáról a képeket, és ott is sokan hasonló alkatúak lettek. Vagy ők szednek mellé valamit ?
2013. máj. 18. 21:12
1/15 dirtboy válasza:
ez mezomorf testalkatú meg magas a testzsírja is,ha te nem ilyen testalkat vagy nem leszel ilyen fegyencedéstől a büdös életben sem.
üdv egy volt gyurdás
2/15 anonim válasza:
Fegyencedzéssel nem érhetsz el ilyen izmokat(szerintem).Mindenkép súlyzós edzés+jó kaja.Persze mellete csinálhatod a "fegyencet".
3/15 anonim válasza:
szinte minden kőműves munkatársam hasonlóan fest, szóval sok kaja, meg sok súlyzós edzés...
4/15 anonim válasza:
és igen kell hozzá a megfelelő testalkat is, ahogy koszosfiú mondja...
5/15 anonim válasza:
Hát ez nem egy nagy forma. Rengereg kaja + súlyzós edzés. De ennél jobb is lehetsz.
6/15 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert nem akarok ennél "jobb" lenni. Nem tudom mit értesz jobb alatt. Azoktól a formáktól rosszul vagyok, akik nem tudják maguk mellé tenni a kezüket, meg akkora a mellizmuk, hogy egy tálcát maga elé rakhat rá. Szerintem elég természetellenesen néznek ki. Azért furcsálltam, hogy fegyenccel hogy lett valaki olyan, amiket láttam.
2013. máj. 19. 00:18
7/15 anonim válasza:
a képen szereplő manusz így edz-
8/15 Deepbassnine válasza:
nehidd hogy ugy fogsz kijönni a teremböl hogy „hu de bazira kigyurtam magam enyire nemakartm izmos lenni”,kezdjel el gyurni es meglatod hogy milyen lassan jön az izom
9/15 anonim válasza:
Én is tagja vagyok annak a csoportnak és hogy elkeserítselek legtöbben a fegyenc mellet ha nem kondi szinten nyomják, de guggolás(súllyal), felhúzás megy :) sőt sokan crossfitteznek is mellette..
10/15 dirtboy válasza:
Sperseus
koszos fiú szöveget felejtsd el a nevem nem jelenti azt hogy koszos fiú,a koszos fiú a dirtyboy az én nevem dirtboy,már egyszer le is írtam miért ez a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!