Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vállból nyomás állva?

Vállból nyomás állva?

Figyelt kérdés
Vállból nyomást kézisúlyzóval lehet állva csinálni? Muszáj ülni?
2013. jún. 29. 23:18
 1/5 dirtboy ***** válasza:
lehet állva is persze de ülve sokkal jobb,nem kell az egyensúlyra figyelni,nem terheli úgy a derekadat sem.
2013. jún. 29. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Aha, köszi!
2013. jún. 29. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
annyira nem terheli a derekadat, nem tudsz olyan nagy súllyal dolgozni, gondolj bele guggolásnál vagy törzsfordításnál is ugyan abból az irányból megy a terhelés, csak sokkal nagyobb a súly.
2013. jún. 30. 12:11
 4/5 dirtboy ***** válasza:

a súly abból az irányból megy igen de figyeld meg ha látsz ilyen embert és nem profi akkor igencsak egyensúlyoz majd főleg mikor a súlyzó már egész fent van,a háta meg annyira rosszul áll hogy csak na.

lemerném fogadni hogy egy elég erős ember aki ülésből állóra vált full nem egyenes háttal csinálná hanem dőlne hátra.

tehát nem a terhelés más irányú hanem a tartást lesz a hiba,persze ez orvosolható de olyan felesleges ezzel szórakozni.

sokkal jobb ha ülve csinálja az ember,nem hiába minden váll gép aminél magasba kell nyomni ülős kivitelű.

2013. jún. 30. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez igaz, én is szoktam érezni néha. Elvileg súllyal jó lenne, meg olvastam cikkeket hogy az álló gyakorlatok jobbak, mert az egész testet használják, erősödnek a stabiláló, de én is általában az ülő verziót szoktam választani, úgy valamiért erősebbek a nyomásaim. Amúgy nem értek valami: Itthon bicepsz rúd van, súlyokkal, az egész 35 kiló. Evvel nyomtam mellről, már egészen megszoktam, nem is volt nehéz, de a kondiban mégis kisebb súllyal edzek, ez most hogy van, ennyire számít a rúd vastagsága? Pedig itthon állva csináltam.
2013. jún. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!