Ha mindenre saját súllyal edzek, kivéve a vállra, akkor mekkora súllyal végezzem a válledzéseket (oldalemelés, vállból nyomás)?
Figyelt kérdés
Sajnos a fekvőtámasz kézenállva vérnyomásproblémák miatt kizárva. De persze azt akarom, hogy arányosan fejlődjön a vállam is.2012. dec. 25. 17:16
1/5 dirtboy válasza:
amekkorával szabályosan meg tudod csinálni a gyakorlatot,1grammal sem többel.
2/5 anonim válasza:
Igen, amiből éppen megy szabályosan a 10-12 ismétlés.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kell attól tartani, hogy túledződik/túlfejlődik a váll?
2012. dec. 25. 17:24
4/5 dirtboy válasza:
ha jó az edzésterved akkor nem edződik túl,és ha jó a szemed meg van tükröd akkor nem is fejlődik túl.
5/5 Tyler913 válasza:
Érdekes,hogy milyen sok embernél előjön az a félelem,hogy túlfejlődik valamilyen testrésze. Én inkább az ellenkezőjétől tartanék...
A váll edzése nagyon trükkös,az elején inkább mikro súlyokkal dolgozz,mert itt tényleg fokozottan igaz,hogy csak a szabályos kivitelezésnek van értelme. Én anno ilyen 5 kg körüli súllyal kezdtem az oldalemelést, és most sem megyek 1O-12 kiló fölé. Fontosabb az izomérzet,mint a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!