Vállból nyomás egy kezes súlyzóval 26 kilóval jónak számít?
ti mennyivel szoktatok vállból nyomi egy kezes súlyzóval,
tudjátok leültök nekitámaszkodtok valaminek mind két kezetekbe kézi súlyzó ,és nyomjátok fejetek fölé hogy össze érjen.
én 26 al szoktam 12őt ezt megismétlem 4 szer-5 ször ,szerintem ez jó de az edző csak hajt hogy még többel .
ti mennyivel szoktátok? az enyém jónak mondható?
80 kiló vagyok
Az edződ szerint nem számít jónak?
Szerintem előbb Őt kérdezd meg.. ..ha meg tudja indokolni a válaszát, akkor nincs is kérdés :) Ha meg nem, akkor keress másik edzőt
ő azt mondja növeljem ,de hova ennél is majd be sz..rok
amúgy meg akiket ott látok nem bírják ennyivel csak kevesen.
biztos ki akarja hozni belőlem a maximumot .
én elégedett vagyok ennyivel ,szerintetek milyen?
ha nem bírod el a szaros súlyt, 4-5 ismétlésre vagy képes és eleve majd beszarsz hogy kinyomd, minek akarjátok még növelni?
ért egyáltalán az edző ahhoz, amit csinál?
hypertrófia-tartomány 8-10 ismétlés, nem 4-5. Testépítő nem erőt növel, hanem izomkeresztmetszetet. Ha nem bírod el a súlyt vagy nagyon nehezen megy ki, izmot nem fogsz növelni, de zseniálisan leszakíthatod az izmodat a csontról. Gratulálok a fogyatékos edződnek, ő is érti a dolgát.
Vállra az k..va jónak számít!
Az edző meg hát....no comment.
Szerintem jo. Én 22 kg al szoktam nyomni 4-5×10-et .
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!