Megfelelő lesz az étrendem?
5.15: 50g csirke 50g rizs + zöldség + 1 kapszula Mega Daily One
6.00: 1 kanál MHN 100% Whey
8.15: 70g csirke 70g rizs + zöldség
12.00: 70g csirke 70g rizs + zöldség
15.00: 90g csirke 90g rizs + zöldség
17.30: Edzés után 2 kanál (50g MHN 100% Whey)
18.30: 150g csirke 150g rizs + 1 kapszula Mega Daily One
21.30: 70g csirke 70g rizs + zöldség
Bizonytalan vagyok a reggeli fehérjével kapcsolatban, hogy lenne érdemes szerintetek? Lehet (sőt biztos) hogy időnként a rizst felváltja majd a tk kenyér. Tojást utálom, túrót szintén (sajnos). Korábban edzettem de akkor még nem volt rá elég keret, így abbahagytam 9-10 hónap után, de most már adottak a körülmények hogy elérhessem a céljaimat.
Súlyom olyan 80-82kg körül van, 196-7 cm magas vagyok. Tervezem hogy edzés után lesz tömegnövelő is, de mivel vannak kiadásaim sajnos nem tudom fixen előre hogy lesz e rá pénz.
Munkámból kifolyólag reggel 8.30-től délután 2-3 - esetenként tovább is - óráig a szabadban vagyok, hogyan lehetne megoldani hogy 35-40 fokban ne rohadjon meg a kaja? Mennyire megbízhatóak ezek a hűtőszatyrok? Hűtőtáska felejtős, nem tudom egész nap cipelni magammal. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha lesz még kérdésem írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!