Megfelelő az étrendem így? Olvass tovább!
1.étkezés: Teljes kiörlésű kenyér + cottage cheese vagy Sonka
2.étkezés:puffasztott risz/teljes kiörlésű kenyér + valami(nem tudom mivel lenne jó)
3.étkezés: szintén mint a 2. étkezés
(2. vagy 3. étkezésbe valamilyen gyümölcsöt betenni vagy az egész étkezés csak egy gyümölcs pl.alma)
4.étkezés: ebéd(itt sajnos nem nagyon tudok válogatni, próbálom minél jobban megoldani az ebédet)
5.étkezés: tömegnövelő( edzés után,elég későn végzek az edzéssel mivel súlyzós edzést csak kosáredzés után tudom betenni)
6.étkezés: Vacsora ( nem igazán tudom mi lenne jó)
súlyom: 88kg
heti 5 kosár edzés és mellette súlyzós edzést végzek.
célom: izom tömegnövelés
hálás lennék ha valaki akár privátban akár itt megtudná adni a mennyiséget hogy miből mennyit egyek, illetve kijavítaná az étrendemben a hibákat! köszönöm előre is!
Nagyon nem jó. Sok helyen nem is tudod, hogy mit egyél még, ahol meg tudod ott sem okés.
1 kaja legyen protein+ zabpehely, de cottage cheese semmiképpen nem, mert lassú fehérje és reggel gyors kell. Sonka sem jó, mivel azok nem tiszta húsból készülnek általában.
4. -nél ebéd?? Az mi? Így nem lehet tervezni.
6. kaját sem tudod, ez nagyon nem étrend így.
Este pedig lefekvés előtt még kellene túró.
Amúgy: Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Tehát neked kellene vagy 200g fehérje minimum, azaz a tömegnövelő és esti túró mellé vagy 600g csirkemell is befigyelhetne, amit tehetnél tk kenyérbe. vagy mehetne rizzsel-krumplival
persze tudom!
de azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!