Megfelelő az étrendem és az edzéstervem testépítéshez?
Figyelt kérdés
Itt az étrendem: [link]
Itt az edzéstervem: [link]
Én teljesen kezdő vagyok ebben a dologban,szóval nem tudom hogy jó-e az étrendem?Mivel 188 cm magas, és 80kg vagyok.
Egyébként szégyen lenne ha ott én elkezdenék pl 50-60 kg-al csinálni a fekve nyomást ?Meg a többi gyakorlatot kisebb súlyokkal,mivel nem hiszem hogy elsőre nehéz súlyokat elbírnék.
2013. febr. 5. 14:16
1/5 anonim válasza:
Ha a volumass edzés után van, akkor okés. Este a túró mellé én nem tennék már szénhidrátot.
Az edzés is rendben van és akkora súly kell minden gyakorlatnál, hogy szabályosan éppen menjen a kb 10 ismétlés. Ha ez fekvenyomásnál 50 kg, akkor annyi, nem gáz egyáltalán.
2/5 Osynho válasza:
Az a szégyen, ha szabálytalanul csinálod a dolgokat, csak hogy felvágj vele, mekkora súlyokat mozgatsz. Meglepődnél mennyi ilyen díszmajom van a termekben. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Az baj lenne ha a második étkezésnél ami 9:00-kor van,Scitec Nutrition Volumass 35 Professional helyett Csirkemell filét,rizst,és burgonyát ennék?
2013. febr. 5. 14:57
4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszló,biztosan igazad van,már csak azért is mert nem csak a kondi teremben vannak ilyen díszmajmok,elég sok van belőlük az utcán is:)
2013. febr. 5. 15:01
5/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy edzés után kell egyből a tömegnövelő és rá 40-50 percre szilárd teljes étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!