Ezekre a gyakorlatokra hány hónap/év edzés után lennék képes?
Szerintem nem a kondis edzésektől lett ilyen erős, a legtöbb testépítő képtelen lenne ezt megcsinálni, ezért inkább Fegyencedzés&Street Workout edzésekre gondoltam tehát saját testsúlyos edzésre. A videóban szereplő srác is szálkás, de nem is nagyon izmos, ahoz képest, amit megcsinál.
Nekem (ha lehetséges) mennyi idő kellene hozzá?
Alapból szálkás, sportos testalkatom van.
15/F
Kell hozzá egy jó pár év az biztos. Mire szépen kivitelezve tudod összehozni a planche-t vagy a levereket, vagy a flag-et. De az tény, hogyha vegyíted a kettőt, akkor sokkal jobb, minőségibb és látványosabb eredményt tudsz elérni. és a testépítőket se nagyon kell lenézni.
Nem föltétlen muszáj sulyzohoz folyamodnod nekem is inkább sznpatikusabba street workout mert az embert egyben szivosságra is edzi. mert ezekhez a gyakorlatokhoz az izmok öszehangolt munkája kell. amugy minden kérdésedre a válasz:
Egykezes súlyzókkal nem érsz semmit, ne vegyél, pénzkidobás.
Ha nincs pénzed kondiba menni, ahol van egy rakás kézi súlyzó, és folyamatosan tudod emelni a súlyok nagyságát, akkor tényleg maradj csak a sw-nél. Amúgy 15 éves korban még nem is szokták ajánlani a kondizást, olyan 16, 17 környékén érdemesebb, addig csinálj egy jó kis alapot a testednek az sw-vel, aztán ha lesz kedved meg pénzed, menj el kondiba, csinálj egy edzéstervet, amiben vannak sw gyakorlatok és súlyzós gyakorlatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!