Milyen módszerrel érhetek el gyors (1-2 hónap alatt) tömegnövelést?
hűde izmos akkor sem lennél ha akarnál haver, ez nem így megy
1-2 hónap alatt izomban 1-2 kilót hízhatsz zsírban lehet többet is, de az ugye felesleges :)
Szerintem te is a nyárra izmos akarok lenni szindrómában szenvedsz. Ha 1-2 kiló izmot felszedsz nyárra és utána abbahagyod az edzés, mondván kigyúrtam magam egyből le is mennek a felszedett izmok. Ez sajnos ilyen.
protein,vitamin és gyors ch az alap.
vitamint reggel étkezéshez vedd be.
gyors ch edzés után kell 0,7g/tskg elég lesz belőle.
fehérjéből tejsavót vegyél lehetőleg edzés után 0,5g/tskg adag menjen ezen kívül ha netán még akarsz inni akkor az étrendbe illeszd be valahová.
elhiszem hogy neked csak pár kiló izom kéne de ez nem így működik.
Jól írják a többiek. Havi nettó 1kg izom jöhet kox nélkül, tehát sokra ne számíts. Súlyzós edzés legyen és tömegnövelő étrend.
Edzés után protein + dextróz vagy tömegnövelő.
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
"ùgy értem csak fel akarok szedni pár kilót, mert számomra ez lehetetlen, akármennyit is eszek."
Mennyi az az akármennyi? Az ilyen kérdések gyakorlatilag 100%-ánál kiderült, hogy kevés a kaja, hiába gondolja a kérdező, hogy baromi sokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!