1 hónap alatt látható valamennyi eredmény?
A fenekemet szeretném kerekíteni. Nincs nagy fenekem, és adottságilag sem rossz. kerek lenne, de az elmúlt fél évben nagyon egészségtelenül étkeztem és már egyáltalán nem feszes és nem is kerek. gugolásokkal kitörésekkel és görkorival (minden nap) 1 hónap után már látható valami változás?
köszönöm
Igen , de mellette figyelj a kajára is !
Ha gondolod, írj üzenetet , ott segítek , hogy mit lehet enni, mit nem...
Nem akarok leszólni senkit, de egyértelműen látszik egy havi mozgás. Ha nem látszana, mégis hogyan tudtak emberek egy hónap alatt 10 kilót fogyni? Az sem látszik meg? Rajtam egy óra sportolás után is meglátszik egy kis eredmény, és a végeredmény pedig sok kicsi eredmény összeadódása. Ha az én szervezetem nagyon másképp működik, mint a tiétek, akkor előre is bocsi. :)
Sportolj csak, lesz eredmény egy hét alatt is! :)
22/L
22/L vagyok
Igen, én is főként az elhízottak fogyására gondoltam, csak szemléltetni akartam, hogy a szervezet elég gyorsan tud reagálni, ha akar. :)
Nekem 2-3 20-90 perces edzés (bármi...bicikli, kocogás, görkori, úszás, tánc) után máris látszik, hogy feszesebb lettem és formásabb. Szerintem ez zsír csökkenés és izomzat fejlődés egyaránt. Persze nekem szerencsés alkatom van, de abban biztos vagyok, hogy 4 napi folyamatos zabálás és nem sportolás ugyanúgy 0,5-1 kg hízáshoz vezet nálam, mint 4 napi 20-40 perces edzés ennyi fogyáshoz (tehát a mérleg is kevesebbet mutat, és látszik is, hogy a hájpárnácskák kisebbek és simább felületűek). De majd elmegyek Balaton körbetekerésre, aztán csinálok előtte utána fotókat...most már kíváncsi vagyok. :D (Ugyanúgy fogok enni, mint máskor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!