Ezzel az "edzéstervvel" elérhetek valamit?
Sziasztok! 17 éves lány vagyok. 158 cm és 46 kg. Nem fogyni szeretnék (pláne, hogy még a hízás is nehezen megy) hanem izmosodni, formásodni, főleg fenéktájékon.
A következőket szoktam csinálni naponta:
1. 50 guggolás széles terpeszben
2. 50 guggolás kicsi terpeszben
3. 25-25 kitörés
4. 25-25 lábemelés (derékszögben a lábak)
5. 25-25 lábemelés (nyújtott lábakkal)
6. 20-20 keresztezett lábemelés
A torna végén pedig nyújtani szoktam.
Mit gondoltok, ha ezt folytatom, mennyi idő után fog látszani az eredmény?
Előre is köszönöm!! :)
nagyon gyenge guggolást végezhetsz ha megy belőle 50.
csináld összezárt lábbal és legalább 5x40-50et csinálj,de csinálhatod 10x30-40ben is.
50 guggolás st súllyal válszélességben mondjuk az egy bemelegítés kb.
heti 2x elég is,nem kell minden nap.
és felsőtested nincsen,vagy arra miért nem edzel?
csináld a guggolást szélesen, súllyal.(és menj le mélyre). Kitörést is súllyal. kb. úgy hogy 3x15 menjen mind2-ből.
Hasra jó a lábemelés+hasprés, és mehet még fekvőtámasz, meg valami feltett lábú húzódzkodás, vállból nyomás. (legalább egy picit kell felsőtestre, legalább annyira hogy a vállad formás, kerek legyen, mert az undorító anorexiás jelleget kelt, ha picike a vállad és csontos). Meg mehet fenékre hátrarúgás,(akár vmi nehezítéssel) Meg lábkeresztezés hason fekve, nyújtott lábbal.
Nem tudom, hogy mit értesz gyenge guggolás alatt. Eddig szinte mindig volt izomlázam a torna után, bár lehet nem ehhez kellene viszonyítanom :)
A felsőtestemre inkább csak hasprést szoktam végezni, valamint kicsi súlyt emelgetek. Nagyon vékony vagyok, és csontos is, ahogy írtátok, félek, hogy ez a pici is lemegy rólam az edzések alatt, ezért nem merem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!