Mennyit fejlődhetnék így, ha ennyi ideig csinálnám?
Bringázni szeretnék, azon belül BMX-ezni. A lehető legtöbb trükköt szeretném megtanulni, pontosítani.
Most 18 vagyok és bár tudom, hogy az ilyesmit minél fiatalabban jó elkezdeni, de nekem csak most van rá alkalmam.
Milyen szintre fejlődhetnék, ha napi 1 (Jobb napokon 2-3 órát) gyakorolnék csak a feladatokra koncentrálva?
Kb 5 év után...?
Szia!
Én nagy bicós vagyok, igaz én terepezni szoktam és országúton tolom. A BMX nyilván más kategória, ezért trükközés terén nem tudok tanácsot adni, viszont magamból kiindulva ha valóban igazán elszánt és kitartó vagy, az emberi szervezet csodákra képes!! Én kb 8 éve rendszeresen tekerek és ha egy-két napot kihagyok, szabályosan elvonási tüneteim vannak! :)) Imádok bringázni, az évek során rengeteget fejlődtem mint fizikailag mint technikailag, sokszor érzem úgy, hogy nincs megállás, legszívesebben kitekernék a világból!!! :)
Sok sikert kívánok a BMX karrieredhez, valósítsd meg az álmod! Hajrá haver! Tekerj, tekerj, tekerj!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!