Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diéta alatt ez normális?

Diéta alatt ez normális?

Figyelt kérdés
Amióta diétázom, precízen, pontosan, azóta megy a hasam. Fehérje+zab, tojás, csmell, zöldségek, magok, vitamin, víz, túró, edzés után fehérje, ezek a napi beviteleim. Lassan 2 hónapja megy a hasam, nem rohanok wc-re, hanem híg, ritka ha kicsit is összeáll. Bocs ha zavaró a téma. De fontos lenne tudnom, hogy ez normális-e, másnál is volt/van ilyen, mi lehet az ok?
2013. máj. 23. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én egy ideje a Myprotein impact whey-t veszem és teljesen bevált. Ráadásul elég olcsó is, 5 kg 16600Ft.
2013. máj. 23. 11:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Megpróbálom a Myprotein Impact Whey Proteint. Kérdés, hogy hol vegyek? Itt? : [link]

vagy egyéb ötlet?

Itt írják, hogy van egy adagos is, ki lehet próbálni. Lehet béna vagyok de nem találom.

Ha ízesítetlent veszek, és hozzá ízesítőt, abban meg propylen-glycol van, amit még a kozmetikumaimban sem engedek meg, nemhogy megegyem... :(

Lehet tudni, hogy milyen édesítőszer van benne?

Köszönöm a segítséget!

2013. máj. 23. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Írtam privátot, mert linket itt nem szabad már.
2013. máj. 23. 13:41
 14/14 Dogmatix91 ***** válasza:
Állítólag nincs különösebben rossz íze az ízesítetlennek, és így biztos, hogy nem viszel be felesleges fost a szervezetedbe. Persze jó azért olyant inni ami finom meg ízlik. A csokis-mogyorós és a vaníliás-erdei gyümölcsös 100% WPP pl eszméletlen finom szerintem, de abban is ott vannak az ízfokozók meg a xantángumi (ami oké, hogy nem káros, de felesleges ballasztanyag). Én is tervezem, hogy kipróbálom a Myprotein termékeit, csak csóró egyetemista vagyok és most nem engedhetem meg magamnak még ezt sem :D Ha kipróbáltad akkor írhatnál róla 1-2 sort akár ide is
2013. máj. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!