Diéta alatt ez normális?
Nem tudom miből van a fehérjepor és a diéta előtt szedted-e, akkor volt-e gond.
Tesóm pl. folyton felfújódott tőle és néha neki is volt hasmenése.
Nézd meg az összetételét, van aki a szóját nem bírja emészteni, van akinek ez a tejfehérje/tojásfehérje mennyiség már túl sok. Nem utolsó sorban gondot okozhat a benne lévő édesítőszer.
Az egyik fehérjétől nagyon felfújódtam. Amióta másikat eszem ez a problémám megszűnt, viszont hasmenésem van. A mostani: [link]
Magokból 50-80 g-ot eszek. Nő vagyok, 55kg.
Előtte is normálisan ettem, csak nem diétásat. Tehát gyümölcsök, teljes kiőrlésű dolgok, aszalt gyümölcsök, csírák, sajt, zöldség.
Ami most más: ennyi húst sosem ettem, mint most, voltak olyan hónapok, hogy egyáltalán nem ettem húst, halat sem. Túrót szintén csak ritkán, de sajtot viszont szinte minden nap, tehát a tejtermék az ott volt előtte is.
Sosem volt szorulásom, normális volt az emésztésem, inkább puha. BOCS a részletesért. Most viszont totál híg!
Nem éltem Mekin, nem ettem fehér cukot csak ha vendégségben volt az ételben. Itthon nyers nádcukor vagy sztívia, méz az édesítő. Persze volt 1x-1x pizza, de összességében az étrendem egészségesnek mondom.
Most viszont elegem van. :(
Igen, alapból gyorsabb az emésztésem, gyerekkorom óta. Ajánlanál valami másfélét Dogmatix91 ami neked is jobban bevált? Persze mindenki ajánlásának örülök.
Montez a tojás rendben lenne, ha nem lenne az a női hiúságom, miszerint a sok tojás okozza az extrán büdi a gázosodást. A reggeli tojás is épp elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!