Normális, ha diéta alatt ennyire éhes vagyok?
Hello!
Elkezdtem a diétát, 2napja és levittem a ch bevitelem 2,5 kg/ttkg-ra ill. a fehérjét növeltem 2,5 ttkg ra.
2 étkezés között, 2-3 órának kéne eltelnie, de már 1 óra múlva iszonyat éhes vagyok, pedig eszek rendesen. Rizst, lencsét ill. húst étkezéseként, szétosztva a napi adagom.
Mi lehet a gond? Ill. ha éhezek, elkezdni bontani az izmot?
Köszi a gyors választ! Átolvastam egy csomó szálkásítással kapcsolatos cikket, de sehol nem írtak erről.. pedig ez is elég fontos lenne.
"A nap másik alkalma, amikor szénhidrát kellene, a reggeli. A két hormon, amikor ilyenkor kibocsátásra kerül, a kortizol és a glükagon, amelyek leépítőek lehetnek az izomra nézve. Van arra nézve is bizonyíték, hogy a szénhidrát a reggeliben csökkentheti a nap során kialakuló éhséget. A javaslatom a napi szénhidrát mennyiség 15%-ának elfogyasztása reggel, alacsony vércukor indexű formában"
Ez a tesztoszeron.hu-ról egy cikk része, na most az a helyzet, hogy én reggel nyomok egy fehérjeturmixot, aztán 1óra mulva megyek kocogni 3/4órát. Olvastam shopbuilderen, hogy reggel éhgyomorra a legjobb aerobozni. Hogy jobb? Van aranyközépút?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!