Lehet attól valami komolyabb bajom, (az izomlázat nem számítva) ha edzés nélkül letekerek kb.100km-t?
Figyelt kérdés
Régebben mozogtam rendszeresen:fociztam,küzdősportoltam,tekertem(200km fölött is),csak kb.:1,5éve baleset miatt leálltam mindennel.Szeretném folytatni mert már hiányzik,csak soknak érezném kezdetnek ezt a távot.Most hívnak haverok egy túrára,csak félek,hogy nem bírnám,vagy valami bajom lesz utána.Előre is köszönöm a normális válaszokat.2013. máj. 15. 16:00
1/1 Linkoln válasza:
Semmi! De jó bringával menny. MEG IS HALHATSZ... :D Defekt semmi közepén rossz bringával élő halottan telefon nélkül és kapa.. :D
AMúgy semmi egyéb, de jó bringa a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!