Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Örök vitás kérdés, Power Protein?

*Endii* kérdése:

Örök vitás kérdés, Power Protein?

Figyelt kérdés

Mostanság ahogy olvasom, ismét eléggé népszerűek lettek a PP-s kérdések. Ha visszaolvasom a régebbieket, ott még csak-csak ajánlgatták a kérdezőnek, vagy úgy is írták, hogy ez is megteszi, ha nincs pénze másra, de ahogy mostanság olvasom, mindenki teljesen ellene van a nagymértékű szója miatt, és ennek káros hatásairól van szó.

Én amikor megtehettem, fél éve még mindig tejsavóproteint, és minőségi proteineket ettem. Mióta kevesebb pénzem van, áttértem a kevert proteinekre, és kizárólag edzés után megy tejsavó. Abszolút nem érezném, hogy rosszabbul fejlődök, jobban sem. Mellékhatásokat eddig nem tapasztaltam, semmi problémám.

Most akkor mi a helyzet? :))

2013. máj. 13. 11:39
1 2
 11/15 tap bela ***** válasza:

"

A power pro a biotechtől jobb mert inkább tejfehérjét tartalmaz. (Ca-kazeinát, tejsavó konc, szója izolátum) és mindkettő aszpartám mentes(ha ez számít).

"

Két megjegyzés, akkor még is csak több tejfehérje?!?!

Vagy több szója?!?!

A Casein meg inkább legyen micellar casein.

2013. jún. 20. 06:09
 12/15 snack16 ***** válasza:

Micelláris Kazein... ennyiért?! 8000 Forintnál kezdődnek a kazeinek( 908g) . Amúgy meg nem annyival rosszabb a Ca-kazeinát, annyi hogy a kalcium hozzákapcsolódik a fehérjemulekulához és lesz belőle egy PROTEID. Azt írtam le ami a vödrön van... Mi ebben a kérdés?

Ha csak pár százalékkal több a tejfehérje akkor is gondolj bele: 100% 3-ad része 33% ha mondjuk 5%-kal több az első a második meg 2%-al mint a harmadik az is 38%(casein),35%(tejsavó),26%(szója). Ami egy jó arány. És teljesen más az állaga(por),íze.

is. A power protein tényleg elég szójás, de én pl szeretem a szója ízt.

2013. jún. 20. 17:27
 13/15 tap bela ***** válasza:

Akkor gond egy száll se igyad a szója proteint, és tegyél hozzá ca, meg na caseint.

Micellar kazeint meg a wheyt hagyd meg nekem ;-)

2013. jún. 20. 21:11
 14/15 snack16 ***** válasza:

Nincs is, habár ÉN NEM CSAK szójaprotein használok, te értelmetlen!

Amúgy igazad van, a micelláris kazeint meg a tejsavót izolátumot az ilyen elit atlétáknak találták ki MINT TE!

Akik a mr vagy a sima olimpiára készülnek! Neked már akármilyen protein nem működik, te azt a szintet már rég elhagytad :) De már gondolkozhatsz a szteroidok használatán is, ne ragadj le a multivitamin szintjén!

Óriási különbség nincsen a Ca/Na-kazeinát és a micelláris között, az utóbbi valamivel jobb igaz. De a szappan is micellákat csinál, szóval... :DDDD

2013. jún. 20. 22:31
 15/15 anonim válasza:

Öhmmmm most olvasom ezt a cikket és hát nem tudom hogy hogy vagytok vele vagy hogy használtátok már e a power proteint de lehet hogy csak úgy beszéltek róla hogy nem volt alkalmatok használni!

Na szóval most tartok a 2. vödörnél amit ideáig úgy szedtem hogy 2Kg Power protein +2Kg Maltodextrin 1Kg Hyper Mass 5000 és 300gram kreatin + BCAA 3D-90 kapszula amiket úgy szedtem hogy adagonként 40gramm power hozzá 20gramm Kreatin ehez meg 35gramm Hyper + 55gramm Malto és a BCAA 3D-t edzés elött 15 percel 1 kapsz és edzés után 2

Én így szedtem persze étkezések után és reggel is ittam ilyen turmixot kivéve a BCAA 3D-t, és 58Kg-ról 1 hónap alatt felmentem 65Kg-ra persze heti 5 edzés és rendszeres és megfelelő étkezésmost már csak 2Kg Power proteint vettem de a második powernél már 66kg-ot ütöm szóval nekem megérte akárki mit mond mi így csináltuk és mégis van látszata!

2013. nov. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!