Örök vitás kérdés, Power Protein?
Mostanság ahogy olvasom, ismét eléggé népszerűek lettek a PP-s kérdések. Ha visszaolvasom a régebbieket, ott még csak-csak ajánlgatták a kérdezőnek, vagy úgy is írták, hogy ez is megteszi, ha nincs pénze másra, de ahogy mostanság olvasom, mindenki teljesen ellene van a nagymértékű szója miatt, és ennek káros hatásairól van szó.
Én amikor megtehettem, fél éve még mindig tejsavóproteint, és minőségi proteineket ettem. Mióta kevesebb pénzem van, áttértem a kevert proteinekre, és kizárólag edzés után megy tejsavó. Abszolút nem érezném, hogy rosszabbul fejlődök, jobban sem. Mellékhatásokat eddig nem tapasztaltam, semmi problémám.
Most akkor mi a helyzet? :))
Látod, ott a homály, a vita körülötte.
A kb 25 éves musclemag-es Testépítők enciklopédiájában levezetik, hogy a szójával bevitt hormonokból hogyan lesz tesztoszteron minden probléma nélkül, máshol azt írják, ha megiszok 1 szójaturmixot, az olyan mintha 1 doboz fogamzásgátlót vettem volna be.
Most akartam én is linkelni. De a fenti cikkben is ott van:
Szóval neked lehet, hogy nem bizonyíték, nekem az és jobb nem kockáztatni. De tőlem te eheted, nekem nem gond.:)
Oké, akkor idd a szóját, van sikeres testépítő, aki iszik szójafehérjét is ez tény.
De azt sem gondolom véletlennek, hogy a MuscleTech R&D égisze alá tartozó MuscleMag-szakkönyvben fél oldalon keresztül vezetik le azt, hogy a szójából hogyan szívódnak fel a hormonok (bár főleg tesztoszteront ír).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!