Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég lenne ez, egy kezdő...

Elég lenne ez, egy kezdő étrendhez? Iskola és utána 8 óra melóval összekapcsolva. Protein, CH aránya megfelelő, nem lesz kevés?

Figyelt kérdés

6 óra

100g zabpehely

100g tömegnövelő (kb 20g fehérje,68g szenh.)

10 és 14 és 20 órakkor

100g csirkemell

125g rizs

közben délután 4 kor lenne benne még 100g tömegnövelő edzés után.

Lefekvés előtt kb fél12 fele, 2 egész főtt tojás.

Ez napi szinten kb 170g fehérje, és 485g szénhidrát ha jól számoltam. Mi a véleményetek? 170cm 66kg körül mozgok, elég könnyen hízok/fogyok. Heti 4x edzek.

2013. máj. 11. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok lesz kicsit a ch és reggel minek a tömegnövelőhöz még zab. Illetve tömegnövelő nem kellene, csak edzés után és protein+ zab kellene reggel. a tömegnövelőben gyors ch van, ami csak edzés után jó. Amúgy nem vészes, sokkal rosszabb étrendeket is láttam, majd meglátod, hogy zsírosodsz tőle, szerintem sok lesz, ha jól számoltad.
2013. máj. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!