Melyik a legolcsóbb fehérje, vagy mi a legolcsóbb amivel pótolhatom?
Tömegnövelős edzéshez kellene, de csóró vagyok.
Max 2k-t tudok rákölteni, ahogy néztem csak drágáért van :)
Mivel tudom pótolni, pl csirkemell sonka+tej? (reggelente+edzés után)
Mindig mást tudok enni, de próbálok rendesen, eleget.
Már egy ideje edzek, otthon, súlyzókkal, egy darabig volt fejlődés, aztán ritkán csináltam.
Most újra elkezdtem rendszeresen, de megpróbálnám a maximumot kihozni.
Azért az sem mindegy, hogy a 2000 Ft-ot hetente, vagy havonta tudod-e rákölteni?
A csirke-melle általában 1600 Ft/kg, tehát ha egész hóhapra van a 2000 Ft, azon jószerivel csak 1kg-ot veszel.
Ha egész csirkében gondolkodol, az általában 700 Ft/kg, de a rengeteg csontos rész + bőre, ilyen esetben nem nagyon jöhet számításba.
Szóval gondold végig, hogy egyáltalán beáldozod-e a meglevő pénzedet, vagy maradsz a tojás-tej-sajt verzión.
Nálunk a csontos sz@r kerül annyiba, a csont nélküli filére írtam az 1600-at!
És ez az üzlet adja a csirkét a városban a legolcsóbban!!!
Hát szinte gondoltam, hogy Pesten adják ennyire olcsón. Én ott lakom, ahol a "csirke" és más egyéb alapvető élelmiszer "megterem". :)))
Azért adják itt drágábban, mert kevesebb üzlet, kevesebb konkurencia, tehát megtehetik, hogy drágábban adják.
(Zöldség-gyümölcs,csirke, sertés, akármi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!