Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legolcsóbb fehérje,...

Melyik a legolcsóbb fehérje, vagy mi a legolcsóbb amivel pótolhatom?

Figyelt kérdés

Tömegnövelős edzéshez kellene, de csóró vagyok.

Max 2k-t tudok rákölteni, ahogy néztem csak drágáért van :)

Mivel tudom pótolni, pl csirkemell sonka+tej? (reggelente+edzés után)

Mindig mást tudok enni, de próbálok rendesen, eleget.

Már egy ideje edzek, otthon, súlyzókkal, egy darabig volt fejlődés, aztán ritkán csináltam.

Most újra elkezdtem rendszeresen, de megpróbálnám a maximumot kihozni.

2013. máj. 13. 01:58
1 2
 1/11 tap bela ***** válasza:
2000Ft-ért lassan a dobozfedelét sem adják. Létezik búza meg szója fehérje, sőt wheynek mondott szarságg. De akkor inkább a dobozfedél. ;-)
2013. máj. 13. 06:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Vegyél olcsóbb tejsavóproteint, de az sem 2000 Ft. Legolcsóbban a csirkecombbal, csirkemellel jössz ki, ha a szilárd kaját nézzük. A sonka, tej nem olcsó, ha megnézed ,hogy mennyi fehérje van benne mekkora árért. Pl hasonlítsd össze a sonka kilóját a csirkemell 1200Ft/kilójával.
2013. máj. 13. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért az sem mindegy, hogy a 2000 Ft-ot hetente, vagy havonta tudod-e rákölteni?

A csirke-melle általában 1600 Ft/kg, tehát ha egész hóhapra van a 2000 Ft, azon jószerivel csak 1kg-ot veszel.

Ha egész csirkében gondolkodol, az általában 700 Ft/kg, de a rengeteg csontos rész + bőre, ilyen esetben nem nagyon jöhet számításba.

Szóval gondold végig, hogy egyáltalán beáldozod-e a meglevő pénzedet, vagy maradsz a tojás-tej-sajt verzión.

2013. máj. 13. 07:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a CBA-ban és a Sparban is 1200-1300 Ft/kg a csirkemell FILÉ (nem a csontos sz@r!)!
2013. máj. 13. 09:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk a csontos sz@r kerül annyiba, a csont nélküli filére írtam az 1600-at!

És ez az üzlet adja a csirkét a városban a legolcsóbban!!!

2013. máj. 13. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, hogy hol laksz, de Pesten ezer helyen van 1200-1300 között a filé, nem a csontos sz@r.:)
2013. máj. 13. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát szinte gondoltam, hogy Pesten adják ennyire olcsón. Én ott lakom, ahol a "csirke" és más egyéb alapvető élelmiszer "megterem". :)))

Azért adják itt drágábban, mert kevesebb üzlet, kevesebb konkurencia, tehát megtehetik, hogy drágábban adják.

(Zöldség-gyümölcs,csirke, sertés, akármi!)

2013. máj. 13. 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Értem, ez lehet a magyarázat ezek szerint.
2013. máj. 13. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
tescsóban pár napja akciós volt 900 valamennyiért vettem a filét... mondjuk elgondolkodtató mitõl lesz akciós a hús... :)
2013. máj. 13. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól lehet akciós, ha vészesen közeledik a szav. idő lejárat!
2013. máj. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!