Melyik a legolcsóbb tejsavó fehérje koncentrátum?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 21:22
1/10 greeen válasza:
ez.Az Angoloktól hozzák be!Ízesítetlen de természetesen turmixolható!Ennél olcsóbb jó tejsavót nem kapsz.5 kilós
2/10 anonim válasza:
Én még nem vettem ilyet, de nekem ez gyanús. Túl szép hogy igaz legyen...
Megnéztem a gyártó honlapját, ott ez a termék 5 kg-os kiszerelésben, ízesítetlenül 40 fontba kerül. Ez kb 13200 Ft-nak felel meg.
Hogy tudja ezt valaki itthon 11800 Ft-ért adni, úgy hogy még haszna is legyen rajta?
3/10 greeen válasza:
nem hamis.ÉS megveszi nagykereskedelmi áron 7-8 ezerbe is akár de nem 5 kilót hanem 500at st.teljesen kizárt hogy hamis ne viccelj már!Nevet ad,címet.Kicsinálnák érte ez nem játék!
4/10 anonim válasza:
De ez akkor is annyira olcsó, hogy az már gyanakodásra ad okot. Gyakorlatilag fele annyiba kerül mint bármelyik tejsavó. Ráadásul 80%-os elvileg.
Te használtad már? Valóban tejsavó?
5/10 greeen válasza:
természetesen az.Az Angolok nagyon kiváló termékeket forgalmaznak,és nemcsak a myprotein cég és khurva jó áron!Azthiszem itt az oldalon is megvitatják ezt páran!Ha tégedz zavar egy itthoné forgalmazó vagy magánszemély,mert úgy tudom egyelőre nincs itthon hivatalos forgalmazó akkor megrendelhető kintről is nem sok felárért!sokan rendelnek kintről !Én amúgy nem használtam mert csak kevert fehérjét fogyasztok! Ismerősöm használta és tökéletesnek tartja,mert az is hisz egy komoly cég terméke!Amúgy meg ha valaki vállalkozóként behozza akkor máris 20-25% al olcsóbb neki aviszonteladóként és kintt úgytudom adnak kedvezményt és nem is keveset a mennyiségtől függően.
6/10 greeen válasza:
8/10 anonim válasza:
ezeket meg lehet még vásárolni valahol?
9/10 anonim válasza:
10/10 orosz90 válasza:
nekem nagyon be válltTTt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!