Bicepsz, valamint mellizom fejlesztése otthon súlyzó nélkül? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Sajnos az új munkám miatt nem jut időm edzeni, viszont ha nem muszáj, akkor nem vennék súlyzokat drága pénzért. Megoldható valahogy az edzés súlyzók nélkül? Fekvőtámaszt, hasprést csinálom, de kéne valami,ami a mellemre, vmint a bicepszemre fókuszál. Köszönöm2013. máj. 9. 17:06
1/6 Csonti95 xD válasza:
Húzódzkodás... de hosszútávon nem fejleszt 1-2 hónap max, ha -ról indulsz
3/6 anonim válasza:
Nem ertem, most akkor van idod edzeni vagy nincs?
4/6 anonim válasza:
Mellre: fekvőtámasz + tolódzkodás.
Bicepszre: húzódzkodás szűk fogással, magad felé néző tenyérrel.
5/6 A kérdező kommentje:
faluhelyen kaptam melót, ott lakik faterom is, úgyh nála vagyok mostanság, hazamenni a városba 1 óra lenne kocsival, nem fér bele.
2013. máj. 10. 16:00
6/6 anonim válasza:
A fekvőtámasz jó mellizomra, de nagyobb hatása van, ha széles kartartással nyomod. Ha vállszélességben, akkor inkább a tricepszedet edzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!