Mennyi idő alatt lehet Ezt Így elérni?
30as a karom.
Teljesen NATURálisan (Semmi kiegészítő, csontra SEMMI.
CSAKIS és KIZÁRÓLAG házi koszt (amikor, ami van)
Normális edzés mellett így mennyi idő alatt lehet elérni a 45ös karméretet 30ról?
akaraterő kérdése szerintem :D fogadok alig erőlködsz valamit.
mennyire erőltetted amikor úgy érezted a holtponton vagy?
lehet hogy az én karom 30as mert még nem is csináltam semmit szóval csont alap, de a saját szintemen igazán meg tudom erőltetni magam, itt van akaraterő! ott lehet hogy nincs
Genetikai korlátokról hallottál már? A tested nem egy kib@szott gép, pláne nem lineáris a működése.
Nyilván, ha sz@rt se edzettél életedben, akkor a megváltozott terhelésre hamar elkezd "utánaállítani", de ha ez a terhelés rendszeres lesz, akkor a szervezet alkalmazkodni fog, egyre lassabban fejlődsz.
Ezt b@szhatod az akaraterőddel, ha a biológia korlátaid felé közeledsz...
Bírom az ilyet.ha nem a szájaíze szerint jön a válasz akknr máris fikázza a válaszolót.
Szeretnél te úgy kinézni ahogy Montez néz ki,ja és ne az agyonkoxozott alakokkal hasonlíts már össze egy NATURÁLT.
Amúgy meg nézd meg a postásotok karját,mert ha apádnak akkora akkor ő lehet nem is az apád hanem téged a postás csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!