Anyádat nyomd meg köcsög! Élőben összesz@rnád magad!
2013. máj. 4. 20:36
22/53 anonim válasza:
Hogy jön ide a box, síelés, autoversenyzés? Másik sport, de ne zavarjon, na én se foglakozok szellemi fogyatékosokkal tovább, csá
2013. máj. 4. 20:37
23/53 A kérdező kommentje:
láttam már 52es kart is, téged is láttalak képen és nem szartam össze magam, a kar az lófax, nudli, semmi, attól még nem vagy "csáknorisz", és most nem rólam van szó te fitnesz-mágus! majom
2013. máj. 4. 20:38
24/53 anonim válasza:
Tipikus önértékelés gondokkal küzdő hülyegyerek, aki a küzdősportokat hozza fel kompenzációnak, hogy valahogy önigazolást nyerejen, hogy mégse annyira szánalmas a csoffadt kis teste, de az igazság, hogy nagyon is az.
2013. máj. 4. 20:40
25/53 A kérdező kommentje:
úgylátom ez a terminátor alkat mindenkit elvitt moziba :D
2013. máj. 4. 20:41
26/53 A kérdező kommentje:
jólvan montez! olyan balekok is kellenek mint te
(Normális étrend mellett 12 év a bajnoki testalkat! vagyis 45+ szálkában) de vígasztald vsak magad hogy jól csináltad
2013. máj. 4. 20:43
27/53 anonim válasza:
figyu kisgyerek, itt 45-ös a karom, de nem annyira szálkás. Erre értettem:
Figyelj kérdező te vagy a mester én most komolyan kiraktam szöveges dokumentumba amiket írtál és mivel nem vagyok jó szájkaratés fel fogom használni:) De am ne rinyálj már figyelj tudom én h. nem gondolod komolyan amiket írtál, a lényeg h. eddz rendesen egy darabig házi koszton is nőni fogsz majd sokat és ha megtorpantál a növésben akkor elgondolkozol mit írt neked Montez. Jó edzést!
2013. máj. 4. 20:47
29/53 anonim válasza:
ja és nekem ennyi jött össze igen, de nem koxoltam. Lehet, hogy másnak több is lesz jó genetikával, de hidd el inkább elmaradnak tőlem.
2013. máj. 4. 20:47
30/53 A kérdező kommentje:
még mindig vered a melled? 27 év - évi 2 centi legalább!! hol élsz te izomkolosszus? szánalmas a teljesítményed.
írok egy példát, mert te nem vágod
1.év: +6 Centi
2.év: +4 Centi
3.év: +3 Centi
4.év: +2 Centi
5.év: +1 Centi
6-27.év: +fél centi (11) az összesen 27 centi a 27 év alatt, szóval az átlag évi 1 cm megvan. így még ha 20tól is számolod, legalább 47es kar. de inkább 50 30 év aaltt! :D ez vicc :DDDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!