Mennyi idő alatt lehet Ezt Így elérni?
Figyelt kérdés
30as a karom.
Teljesen NATURálisan (Semmi kiegészítő, csontra SEMMI.
CSAKIS és KIZÁRÓLAG házi koszt (amikor, ami van)
Normális edzés mellett így mennyi idő alatt lehet elérni a 45ös karméretet 30ról?
2013. máj. 4. 20:01
11/53 A kérdező kommentje:
nem vagy*
2013. máj. 4. 20:25
12/53 anonim válasza:
nem csak linkelni tudok kisgyerek. Mindenkinek szívesen válaszolok, de aki beugat az mit vár?
13/53 anonim válasza:
na gyere, találkozzunk és próbáld meg, megnézném azt köcsög!
14/53 A kérdező kommentje:
csak mondtam valamit te meg rögtön felkapod a vizet, ráadásul az igazságon, hogy 43 közel 3 évtized alatt nagyon gyenge. főleg hogy normális étrendről beszélsz meg adod a nagyot hogy tudsz edzeni, szálkás kar, bla bla bla....
attól hogy menstruálsz nem kell "hangnemet" váltani, váltottál nerobolra? :D izompacsirta
2013. máj. 4. 20:28
15/53 A kérdező kommentje:
terminátornak érzed magad? ma dupla adagot vettél be a multivitaminodból? vagy rájöttél hogy tényleg gáz vagy?
2013. máj. 4. 20:30
16/53 anonim válasza:
Mondja ezt az, aki szerint a kiegészítőtől nem lesz naturál... :D
Te, kisfiú, valaki nagyon elveri a szájad ezzel a hozzáállással, már persze ha nem csak a gép mögül mersz így viselkedni :D Majd ha 14 felett leszel, talán kinövöd.
17/53 anonim válasza:
Gáz az a kérdező, szánalmas ahogy itt ugrál nulla tudással, 30-as karra, nulla tapasztalattal, nulla munkával a háta mögött. Én elásnám magam a helyében, lapulnék, mint szar a fűben.
18/53 anonim válasza:
te vagy gáz a kis spagetti karoddal. Na szevasz debil, én veled többé nem foglalkozom. Írj ki egy nicknevet, hogy megismerjelek, hogy ki az a kis f@sz, akinek ne írjak. Ismeretlenül nagy a pofád a net mögül gyökér!
19/53 anonim válasza:
kérdezőnek írtam, hogy gáz, nem a többi válaszolónak.:)
20/53 A kérdező kommentje:
tee puncsos kiskutya! 43as puding "karod" tejbepapival lenyomnám 5 év alatt
2013. máj. 4. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!