Gömbölyűbb feneket,2,5 kg súlyzóval el lehet érni?
Nagyobb, gömbölyűbb popsit szeretnék, utána olvastam és mindenhol azt írják, hogy nagy súllyokkal, kis ismétlésszámú gyakorlatokat kell végezni.
5kg os lábsúllyal csináltam a "klasszikus" négykézlább állásos, láb-hátrafeszítős gyakorlatot, igyekeztem az ismétlésszámot és a sorozatokat fokozatosan felépíteni, de sajnos 3 hét után olyan ízületi fájdalmak jelentkeztek a combízületemben, hogy abba kellett hagyjam az edzést. (2 naponta csináltam, 1 pihenőnap közbeiktatásával)
Kérdésem az, hogy 2,5 kg-os súllyal is el lehet-e érni a farizom növekedését, fenék gömbölyödését?
Vagy , ha fokozatosan edzek (elösször lábsúly nélkül pár hétig, aztán kis súly, végül nagy) akkor kivédhető-e az ízületi fájbdalom?
Popsiból fogyni nagyon nem szeretnék így is elég kicsi.
Köszi a válaszokat előre is!
Nagyon gyakorlatlan vagyok még a témában.
Eleinte elég az 5 kiló de idővel már nem ér semmit.
Menj konditerembe.
De nekem pont az a bajom, hogy már az 5 kilóstól is isszonyatos ízületi fájdalmaim lettek :(
Arra vagyok kiváncsi, ha fokozatosan csinálom (elösször súly nélkül kezdem akkor bíni fogom-e késöbb az 5 kilósat vagy, ha nem akkor elég-e a 2,5 kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!