Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy csináljam, hogy a cicimbő...

Hogy csináljam, hogy a cicimből ne menjen le sok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér (158/49), de formásodni, vékonyodni szeretnék. A cicim 70/C most, de nem szeretném, ha nagyon kicsi lenne....hogy lehetne úgy formásodni, hogy közben nem leszek totál lapos? Csak tornázzak, de ne diétázzak? Nem olyan sok háj van egyébként rajtam, csak a combom husisabb kicsit!
2009. szept. 28. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Mellizomerősítő gyakorlatokat javaslok, pl tedd össze a két kezedet a mellkasod előtt, az ujjaidat támaszd egyenként egymásnak, aztán nyomd össze a két kezedet, de úgy, hogy az ujjaid ne törjenek be. Feszít, lazít, feszít, lazít...

A 158/49 amúgy kifejezetten vékony, nem gondolod? Ebből tovább fogyni már nem kellene. A formásodáshoz ajőnlom a Callanetics-tornát, más néven Callan-tornát, ez szép, nőies alakot csinál, szálkás izmokjat formáz, nem megrőltető, csak alakformáló. Nem izzadsz, nem lihegsz, mégis kifáradsz benne, és gyorsan hat. :-)

2009. szept. 28. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépen! Nem vagyok se kövér, se vékony...homokóra alkatom van (92-59-88) csak mivel a combjaim rövidek a magasságomból adódóan, így kissé vaskosaknak látszanak! Ebből szeretnék kicsit lefaragni! De amúgy így se vagyok vészes :D
2009. szept. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!