Kardió edzés mire való?
ha jól tudom az aerob edzés zsírégetésre való
akkor netán a kardió edzés izomépítésre szolgál?
Na ácsi.:)
szálkásításnál érdemesebb inkább aerobot végezni, mivel kalória mínuszban a nagyobb intenzitású kardióval izomvesztés lehet, naturálban. Aki ettől nem fél, mert nem célja az izomméret megtartása az kardiózhat.
Tömegnöveléskor pedig jobb a rövidebb (20-30 perc) kardió, mert a szív- és érrendszert jobban karban tartja, fokozza az állóképességet. Ilyenkor nem vesztesz vele izmot, mert a több kaja miatt kalória pluszban vagy.
Kardionak nincs értelme?
Ha jobban megnézzük a dolgokat, egész nap cipeled magad. Annak hogy 120kilós legyél full izom mondhatni hogy nem sok értelme. Azon kívül hogy szép.
Kardio edzés javít egy tonnányi dolgot, és könnyebben cipeled magad. Segít szálkásítani meg minden.
Nem azt mondom hogy gyúrás hülyeség, én is szoktam télen. De kardiónak különös szerepet tulajdonítok.
én most se nem szálkásítok se nem tömegezek
csak szimplán edzek
akkor szerintetek több aerob edzést vagy több kardió edzést csináljak a súlyzós illetve testsúlyos edzések mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!