Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek el sportolni,...

Hogy kezdjek el sportolni, edzeni?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, eddig semmit nem sportoltam, csak a tesi orakon mozgok, de tudom, hogy ez nem egeszseges, es amugy is nagyon vekonyka vagyok, jo lenne izmosodni, formasodni. Egy kis faluban lakom ahol nem sok lehetoseg van sportolni. Probalkoztam dvdk-kel de nincs kitartasom vegigcsinalni a gyakorlatokat, es nincs is olyan szemely akivel egyutt vegezhetnem. Hogy es mit kezdhetnek el sportolni?
2009. szept. 27. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát bizony, kitartás és elhatározás nélkül ott ette meg a fene az egészet, ahol van. Ha nincs társad a sporthoz, a legjobb választás a kocogás, futás, mert futni egyedül a legjobb, és azt bárhol lehet mívelni. Most kezdj el rendszeresen mozogni, mert ha már most rászoktatod magadat, sok bajtól kíméled meg magadat az életben, és ha az életed részévé válik, boldogabb ember leszel, aki könnyebben veszi az akadályokat. Hajrá!
2009. szept. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!